Referenssit 

Asiakkaamme haluavat keskittyä rauhassa ydinliiketoimintansa kasvattamiseen samalla kun me toimitamme heille töihin parhaat nuoret ammattilaiset ja huolehdimme kaikista rekrytointiprosessin kiemuroista.

Keskimääräinen asiakassuhteemme kestää ja kehittyy vuodesta toiseen ja 95% asiakkaistamme on tyytyväisiä. Tässä he kertovat omin sanoin, miksi.  

 

 "Joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan."
  
Teemu Tomperi, Palvelujohtaja

"Academic Work on aktiivinen ja innovatiivinen kumppani ja on onnistunut tuomaan hyviä ihmisiä ja tuloksia; siksi tulen käyttämään heidän palveluitaan jatkossakin."

Samuli Huhdanpää, Partneri

"Olemme saavuttaneet rekrytoinnissa ja henkilöstöjärjestelyissä parempia tuloksia, kuin mihin aiemmin pystyimme oman tiimimme voimin. He ovat auttaneet meitä nopealla ja ratkaisukeskeisellä otteella ja osoittaneet loistavaa ymmärrystä sekä markkinatilanteesta että kohderyhmätuntemuksesta nuorten ammattilaisten kanssa."

Hannu Ruotsalainen, Tuote- ja kehityspalvelupäällikkö

 
 

"Kahdeksan vuoden yhteistyön jälkeen voimme sanoa, että Academic Work on kasvustrategiamme tuki. Olemme usein yhteydessä, keskustelu on avointa ja saamme aina sen mitä toivomme."

Petteri Suomalainen, Toimitusjohtaja

”Ulkoistamalla rekrytointiprosessin ensimmäiset vaiheet Academic Workille, pääsimme itse keskittymään valitsemaan parhaan kandidaatin muutamien erinomaisten hakijoiden joukosta. Tämä on tehostanut rekrytointiprosessiamme huomattavasti ja rekrytointimme ovat lisäksi olleet täysosumia!”

Joni Oksanen, Johtaja

Jaa