Referenssit 

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Me huolehdimme, että yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa ja etsimme tarpeeseenne sopivat henkilöt ammattitaidolla, huolehtien kaikista rekrytointiprosessiin liittyvistä asioista puolestanne.


Tyytyväiset asiakkaamme

 Me ymmärrämme rekrytoinnin ja rekrytointiprosessin laadun merkityksen asiakkaillemme. Räätälöidyllä ja hiotulla rekrytointiprosessillamme pystymme löytämään juuri oikeat osaajat tarpeeseenne aikataulunne puitteissa. Olemme erikoistuneet rekrytoimaan nuoria ammattilaisia; korkeakouluopiskelijoita, vastavalmistuneita tai ammatillisen uransa alussa olevia henkilöitä. Yli 15 vuoden kokemuksella kohderyhmästä voimme luvata, että me tunnistamme tulevaisuuden osaajat. Tässä muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme ja heidän kommenttejansa yhteistyöstämme.

CGI Suomi Oy

"Academic Workin joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan. Yhteistyö Academic Workin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Kiitokset!" 

Teemu Tomperi, Palvelujohtaja, CGI Suomi Oy

Comet Consular Services

"Liikematkustusalalla työnteko on hyvin sesonkipainotteista, ja tämä asettaa haasteita henkilöstöresurssoinnin osalta. Academic Work tarjosi meille täydellisen ratkaisun tähän. Saamme heidän kauttaan profiiliamme vastaavaa työvoimaa joustavasti juuri silloin kun sille on tarvetta. Academic Workille voimme huoletta ulkoistaa koko rekrytointiprosessin. He etsivät puolestamme kattavasta verkostostaan meille juuri sopivat ja profiililtaan sopivat työnhakijaehdokkaat, hoitavat esihaastatteluosion ja meidän tehtäväksemme jää ainoastaan viimeisen haastattelun sekä rekrytointipäätöksen tekeminen. Rekrytointiprosessit ovat kokemuksemme mukaan sujuneet tehokkaasti ja nopeasti, ja olemme olleet myös erittäin tyytyväisiä Academic Workin jälkityöhön. Olen tehnyt yhteistyömme aikana töitä usean eri Academic Workin edustajan kanssa ja joka kerta yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Edustajat ovat asiansa osaavia alan ammattilaisia, ja heiltä olen saanut myös tukea rekrytoinnin jälkeen ilmenneisiin henkilöstöhaasteisiin. Yhteistyö jatkuu edelleen, ja hoidamme rekrytointiasiat ensisijaisesti Academic Workin kautta mielellämme myös jatkossa."

Pia Heino Operations &Sales Manager, Comet Consular Services

Finanssi-Kontio

"Tarvitsimme lisää ihmisiä eläköityvien tekijöiden tilalle. Olimme valmiita kouluttamaan henkilöt itse – tässä Academic Work helpotti hakuprosessia puolestamme merkittävästi, etsimällä tarpeitamme vastaavat ehdokkaat sekä alku haastatteli heidät. Valitsimme haastatelluista henkilöistä meille sopivat try&hire periaatteella- jolloin voisimme itse todentaa ovatko valitsemamme henkilöt meille sopivia ja koulutettavissa. Lopputulos on että henkilöt palkataan meille vakituisiksi puolen vuoden ”koejakson” jälkeen ja koen, että Academic Work on auttanut meitä löytämään tarpeisiimme vastaavat henkilöt. Yhteistyö on sujunut todella hyvin alusta loppuun asti. Olen voinut luottaa siihen että meille etsitään juuri meidän tarpeisiimme sopivat ihmiset ja saanut nopeasti vastaukset tarvitsemiini kysymyksiin. Myös asioiden hoito on edennyt toivomassamme aikataulussa. Erityisen tyytyväinen olen mutkattomaan ja hyvässä hengessä tapahtuvaan yhteistyöhön ja käytämme myös jatkossa varmasti palvelujanne."

Petra Aulio, Director, Finanssi-Kontio 

Jaa