Academic Work laajentaa Sveitsiin 

Academic Work on ostanut Sveitsiläisen Cusmic henkilöstövuokrausyhtiön ja näin ollen laajentaa toimintaansa Euroopassa. Tämä on ensimmäinen kerta kun Acadmic Work laajenee yritysoston kautta.

-  Olemme pitkään seuranneet Sveitsin markkinakehitystä. Cusmic kiinnitti huomiomme, sillä myös Cusmic on erikoistunut nuoriin ammattilaisiin. Lisäksi sekä heidän toimintamallinsa että yrityskulttuurinsa on hyvin lähellä omaamme. Uskon että tämä luo meille kilpailuetua, kertoo Academic Work konsernin toimitusjohtaja, Johan Skarborg.

Yhteneväisyys toimintamalleissa ei ole pelkkää yhteensattumaa, sillä Cusmic on käyttänyt Academic Workia esikuvanaan rakentaessa liiketoimintaansa.Yritysoston myötä Academic Work uskoo vahvasti mahdollisuuksiinsa toiminnan kannattavaan laajentamiseen. Tavoitteena on saavuttaa 11 prosentin markkinaosuus Sveitsin henkilöstövuokrausmarkkinasta.

- Yhä useammat yritykset tiedostavat tarpeen palkata nuoria ammattilaisia, mutta eivät välttämättä osaa puhutella tätä kohderyhmää. Ne yritykset, jotka onnistuvat houkuttelemaan tulevaisuuden osaajat ovat niitä yrityksiä, jotka tulevat menestymään. Tässä me voimme auttaa, sanoo Johan Skarborg.

Toistaiseksi Academic Work on kasvattanut liikevaihtoaan orgaanisesti noin 200 miljoonaan euroon 15 vuodessa. Konsernin toiminta on kattanut tähän asti Ruotsin, Suomen, Norjan, Saksan sekä Tanskan markkinat. Cusmic on tominut vuodesta 2007 ja saavuttanut noin 3 miljoonan liikevaihdon. Cusmic vaihtaa nimensä oston myötä muotoon Academic Work Sveitsi.

- Academic Work on ollut yksi alaa määrittelevistä pioneereista nuorten ammattilaisten työllistämisessä ja on yksi markkinajohtajista alallaan. Kykymme kasvaa ja kehittyä vahvistuu yhdistymisen myötä entisestään, sanoo Cusmicin toimitusjohtaja ja perustaja Marcus Andersson.

Lisätietoja : 

Jukka Pulkkinen, Sales Manager Academic Work Suomi  jukka.pulkkinen@academicwork.fi

Jaa