URATARINAT

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun etsit yhteistyökumppania urasi alussa. Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Haluamme auttaa sinua työllistymään omalle alallesi, kehittämään osaamistasi ja etenemään urallasi! Erika, Sebastian ja Maija jakavat tarinansa siitä, kuinka he ovat työllistyneet ja onnistuneet rakentamaan uraansa. 

"Kesän onnellisin kesätyöntekijä"

Kahden täyden opiskeluvuoden jälkeen päätin tänä kesänä tehdä töitä kesäopintojen sijaan. Yleensä päätöksen jälkeen toteuttaminen on helpompaa, mutta epätoivo alkoi jo hiipiä niskavilloja pitkin kesäkuun lähetessä loppuaan, kymmenien hakemusten kirjoittamisen jälkeen. Lopulta Academic Work kutsui minut haastatteluun. Lue koko uratarina täältä.
 

"Projektityöstä Junior Sovelluskehittäjäksi"

Ollessani kolmen viikon projektityössä, jonka sain myös Academic Workin kautta, huomasin Academic Workin sivuilla työpaikan, joka sopisi minulle aivan täydellisesti. Työhön haettiin Java Sovelluskehittäjää, mikä on juuri sellainen työ, jota haluaisin tehdä, kun valmistun maisteriksi. Olin aluksi hieman skeptinen riittäisikö minun osaamiseni siihen työhön, sillä en ollut ikinä ennen tehnyt töitä ohjelmoinnin parissa. Päätin kuitenkin kokeilla, ja luotin siihen, että mitä olen oppinut koulussa riittäisi. Lue koko uratarina täältä.
 

"Työ on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa" 

Olen neljännen vuoden opiskelija Aalto Yliopiston kauppakorkeakoulussa jossa opiskelen kansainvälistä liiketoimintaa. Tällä hetkellä työskentelen Academic Workillä Marketing Coordinatorina sekä Account Manager Traineenä. Minua henkilönä motivoi työssä mahdollisuus kehittyä ja ansaita lisävastuuta, ja Academic Workillä olen sitä saanut. Työ on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Lue koko uratarina täältä.
 

Jaa