picture

Kouluttaudu ja työllisty kyberturvakonsultiksi Deloittelle!

Haluatko auttaa yrityksiä luomaan nyt ja tulevaisuudessa tärkeitä kyberturvallisuusstrategioita ja -toimenpiteitä? Kiinnostaako sinua vauhdilla kasvava ala, joka on syystäkin monen yrityksen ykkösprioriteetti juuri nyt? Hae maksuttomaan tietoturvakoulutukseen ja aloita ura kyberturvakonsulttina Deloittella!

Tietoturva ja siihen liittyvät uhat koskevat meitä kaikkia. Kiihtyvä digitalisaatio yhdistettynä pilvipalveluiden yhä laajempaan käyttöön luo nopealla tahdilla uusia ja monimutkaisia uhkia, joihin yritysten ja organisaatioiden pitää pystyä vastaamaan. Yhä useammat yritykset tarvitsevat tukea kyberturvallisuuteen liittyvissä asioissa ja myös Deloitte haluaa vahvistaa asemaansa alan kärkijoukoissa. 

Järjestämme nyt mahdollisuuden kouluttautua maksuttomalla n. 12 viikon intensiivikoulutuksella kyberturvakonsultiksi. Koulutuksesta valmistut tulevaisuuden kyberturvallisuusasiantuntijaksi, ja pääset auttamaan asiakkaita toimivien kyberturvallisuusratkaisujen rakentamisessa. Valmistumisen jälkeen saat vakituisen työpaikan Academic Workilla ja aloitat uran konsulttina Deloittella – yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. 

Koulutus järjestetään 5.6.-1.9.2023 ja siihen voi osallistua kampukseltamme Espoon Keilaniemessä tai virtuaaliluokkahuoneessa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja deloittelaiset tekevät töitä joustavasti toimistolla, asiakkaan luona sekä etänä.

Hakuaika päättyy 6.3.2023 – aloita hakuprosessi nyt tekemällä testit!

Lyhyesti

Aloituspäivä2023-06-05
Päättymispäivä2023-09-01
KoulutuspaikkaOnline tai Espoon kampus
Startti-ilta3.5.
Työpaikan sijaintiHelsinki

Mitä kybertuvakonsultti tekee?

Kyberturvakonsultti nimensä mukaisesti konsultoi yritysten liikkeenjohtoa kyberturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Hän tekee töitä erilaisissa ja eripituisissa asiakasprojekteissa yhdessä muun projektitiimin kanssa liittyen asiakkaiden kyberturvallisuuden kehittämiseen. Uran alussa vastavalmistuneet konsultit pääsevät oppimaan lisää työssä seuraamalla kokeneempien kyberturvakonsulttien tapaamisia, osallistumalla keskusteluihin sekä luomalla tärkeitä raportteja ja muistiinpanoja.

Ensimmäisten kuukausien aikana konsulteilla on oma Deloitte-buddy, joka tukee käytännön tekemistä sekä oma coach sparrailemassa urakehitystä. Osaamisen kehittymiseen panostetaan siis myös työpaikalla ja itse työhön pääsee tutustumaan perusteellisesti, niin että kun on aika ottaa hommista itsenäisesti vastuuta – se tuntuu luontevalta ja omaan osaamiseen voi luottaa. Osaamisen ja ymmärryksen karttuessa konsultit pääsevät ottamaan vastuuta projektin tietyistä osa-alueista sekä omasta työstään. Vastuu ja proaktiivisuus kasvavat jatkuvasti kokemuksen mukana.

Minne koulutuksen jälkeen työllistyy?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Deloittella. Käytännössä elät ja hengität arkea Deloittella – Academic Work toimii tukenasi taustalla.

Deloitte on johtava kansainvälinen tilintarkastus- ja varmistus-, konsultointi-, rahoitusneuvonta-, riskineuvonta-, vero- ja niihin liittyvien palvelujen tarjoaja. Deloittella työskentelee yli 400 000 ihmistä 150 maassa ja Suomessa deloittelaisia on jo 750. Deloitten työilmapiiri on rento, avoin ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen kannustava. Yhteistyö on huippuluokan osaamisen ytimessä ja yrityksen tavoitteena on vaikuttaa kestävästi ja positiivisesti asiakkaisiinsa, toisiinsa ja yhteiskuntaan. Deloittella sinulla on mahdollisuus vaikuttaa urapolkuusi ja muokata sitä aktiivisesti omien intressiesi mukaan. Kyberturvakonsultin tulevaisuus on siis täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Näin koulutus tapahtuu käytännössä

Työpaikkaan johtava intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Huomattavasti suurin osa ajasta käytetään käytännön harjoitteluun, jotta siirtyminen töihin sujuu luontevasti. Motivaatio, kyky oppia nopeasti ja erittäin kova halu tehdä paljon töitä ovat kiihdytetyn oppimisen edellytykset ja siksi hakuprosessimme mittaa juuri näitä asioita.

Koulutuksen sisällöstä vastaa sisaryrityksemme Brights ja koulutuksen sisältö on kehitetty yhdessä Deloitten kanssa, mikä varmistaa osaamisesi ajankohtaisuuden. Tämä näkyy erityisesti siinä, että opeteltavat tekniset taidot ovat sellaisia, joille riittää kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

Opiskelu alkaa noin kuukauden mittaisilla esiopinnoilla, joiden tavoitteena on luoda kaikille koulutettaville samat pohjatiedot, jonka päälle osaaminen kurssin aikana rakennetaan. Esiopintomateriaalit jaetaan startti-illassa 3.5.2023, josta sinun ja kurssikavereidesi matka kohti uutta uraa alkaa.

Koulutuksen aikana opit mm.

 • Ymmärtämään tietoturvan merkityksen eri toimintaympäristöissä ja tarjoamaan konkreettisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin
 • Kehittämään kommunikaatio -ja yhteistyötaitoja, joita tarvitset asiakastyössä
 • Tunnistamaan tietoturvauhkia ja löytämään haavoittuvuuksia
 • Työskentelemään tiimissä ja osana projektiryhmää
 • Ymmärtämään kyberstrategian ja riskinhallinnan perusteet
 • Dokumentoinnin sekä raportoinnin perusteet ja ymmärtämään niiden merkityksen eri sidosryhmille
 • Tekemään analyyseja ja esittelemään ratkaisuja asiakkaalle
 • Vahvistamaan ajanhallintataitoja ja analyyttista ajattelutapaa

Etsimällämme henkilöllä on

 • palava halu kasvaa kyberturvallisuuden asiantuntijaksi ja avata ovet kiinnostavalle uralle kansainvälisessä yrityksessä
 • luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
 • korkeakoulutausta ja/tai väh. 3 vuotta täysipäiväistä työkokemusta. Eduksi voidaan laskea tausta esimerkiksi energia-, pankki-, IT- tai vakuutusalalta, julkishallinnosta, teollisuudesta tai terveydenhuollosta
 • joustava asenne, sinnikkyyttä, paineensietokykyä sekä rohkeutta heittäytyä haastaviin tilanteisiin – intensiivikoulutus ja uuden uran aloittaminen antavat mutta myös vaativat paljon
 • myynnillinen ja asiakaslähtöinen asenne - toimit asiantuntijana asiakkaille
 • aito kiinnostus teknologia- ja it-maailmaa kohtaan
 • aktiivisuutta ja kiinnostusta kehittää omaa osaamista jatkuvasti
 • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja halu tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa
 • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin sekä suomen kielitaito: olet sujuva ja selkeä viestijä ja tehokas tiedonhakija molemmilla kielillä
 • vähintään 18 vuotta ikää
 • kyky oppia nopeasti – se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!

Huomioithan, että valituille henkilöille saatetaan tehdä turvallisuusselvitys ja se tulee läpäistä.

Miksi Academy?

 • Nopea väylä uudelle alalle
 • Käytännönläheistä oppimista kouluttajan johdolla
 • Vertaistukea ja -oppimista kurssikavereiden kanssa
 • Varma työpaikka heti valmistumisen jälkeen
 • Maksuton koulutus
 • Ansionmenetyskorvaus 1300€/kk koulutuksen aikana

Kuinka testeihin rekisteröityminen toimii?   

Loogista päättelykykyä ja persoonan sopivuutta intensiivikoulutukseen mittaavat soveltuvuustestit tehdään Ascend by Assessio -järjestelmässä.   

Klikatessasi tältä sivulta löytyävää Tee testit -painiketta, pääset ensin lukemaan ja hyväksymään Academic Workin tietosuojaselosteen. Tämän jälkeen sinun tulee luoda hakutili, jonka kautta pääset tekemään testit. Mikäli haluat käyttää vanhoja testituloksiasi, se onnistuu, kunhan käytät tiliä luodessasi samaa sähköpostia kuin vanhalla tililläsi. 

Kirjauduttasi pääset lukemaan vielä tarkemmat ohjeet testien tekoa varten. Testejä ei ole pakko aloittaa saman tien rekisteröitymisen jälkeen, vaan voit tehdä testit myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana.   

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Koulutuksen aikataulu

Hakuaika 23.1.-6.3.2023. Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi jatkuvasti ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!    

Startti-ilta 3.5.2023, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut (tulevat opiskelu- ja työkaverisi!) ja josta itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua alkaa.

Intensiivikoulutus 5.6.-1.9.2023. Opetusta on jokaisena arkipäivänä 9-17, minkä lisäksi tulee olla valmis kertaamaan vapaa-ajalla. Intensiivikoulutuksen ajan olet oikeutettu 1300 €/kk ansionmenetyskorvaukseen.

Valmistujaiset 1.9.2023

Töiden aloitus 4.9.2023

Hae nyt mukaan ja aloita tekemällä testit!

Hakuprosessi

MicrosoftTeams-image_(9).png

1. Tee testit verkossa

Aloita hakuprosessi tekemällä testit, jotka mittaavat ongelmanratkaisu- ja oppimiskykyäsi sekä persoonasi soveltuvuutta intensiiviseen koulutukseen.MicrosoftTeams-image_(8).png

2. Läpäisitkö testit? Lähetä motivaatiokirje ja CV  

Saat tiedon testituloksestasi sähköpostitse 7 päivän kuluessa. Mikäli läpäisit testit, lähetämme sähköpostiisi linkin hakuportaaliin, johon pääset jättämään CV:si ja motivaatiokirjeesi. Rekrytoijamme käyvät hakemuksia läpi jatkuvasti, joten motivaatiokirje ja CV kannattaa lähettää mahdollisimman pian testitulosten saapumisen jälkeen. MicrosoftTeams-image_(12).png

3. Puhelinhaastattelu

Jos motivaatiokirjeesi vakuuttaa rekrytoijamme, varaamme sinulle ajan puhelinhaastatteluun. Pääset kertomaan lisää itsestäsi ja saat lisätietoja koulutuksesta ja siitä, mitä koulutukseen osallistuminen vaatii. MicrosoftTeams-image_(13).png

4. Haastattelu

Onnistunutta puhelinhaastattelua seuraa kutsu pidempään haastatteluun, jossa keskitymme aiemman taustan sijaan käyttäytymisen malleihisi, kuinka olet esimerkiksi ratkonut ongelmia aiemmissa työtehtävissäsi ja siihen, millaiset yhteistyötaitosi ja vahvuutesi ovat. Valmistaudu antamaan esimerkkejä ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asenteellasi ja persoonallasi.  MicrosoftTeams-image_(11).png

5. Suosittelijapuhelut

Soitamme kahdelle henkilölle, joiden kanssa olet työskennellyt aiemmin, saadaksemme ulkopuolisen mielipiteen ja varmuuden siitä, että olet etsimämme tulevaisuuden talentti. MicrosoftTeams-image_(13).png

6. Haastattelu asiakasyrityksessä

Jos tiedämme jo mihin asiakasyritykseen kurssilta työllistyisit, viimeisen haastattelun tekee asiakasyrityksen edustaja. MicrosoftTeams-image_(10).png

7. Tervetuloa Academic Work Academyyn

Sinä teit sen! On aika aloittaa elämäsi antoisin opiskelukokemus ja ryhtyä valmistautumaan uuteen uraasi.

Työssäni parasta on tieto siitä, että teen merkityksellistä työtä parantamalla asiakasorganisaatioiden tietoturvaa. Käytännön tasolla nautin siitä, että voin pureutua johonkin ongelmaan ja koittaa yhdessä projektitiimin kanssa ratkaista sitä. Joka päivä oppii uutta.

- Mona Mattila, Cyber Risk Consultant, Deloitte

Tartutko mahdollisuuteen?

Aloita hakuprosessi tekemällä testit ja hyppää polulle kohti elämäsi antoisinta opiskelukokemusta!