Account Manager

Account Managerilta vaaditaan hyvää ongelmaratkaisukykyä sekä nopeaa reagointia. Asetat korkeita tavoitteita ja teet haasteista mahdollisuuksia. Taustallasi tai työkokemuksella ei juuri ole väliä, asenne ja kunnianhimo ratkaisevat. Puhumme liiketoiminnan ymmärryksestä, bisnesälystä. Oletko sinä etsimämme Account Manager? Tutustu tuleviin kollegoihisi ja selvitä onko sinulla tarvittavaa bisnesälyä!

Account Manager on kasvuntekijä

Miten Academic Workin muutaman hengen myyjätiimistä on kasvatettu yli 30 myynnin ammattilaista työllistävä tiimi? Miten myyjiä motivoidaan? Mitä syntyy työnilo ja yhdessä tekemisen fiilis? Jukka Pulkkinen, Head of Sales, kertoo miten meillä Academic Workilla on tehty kasvua. Liity sinäkin kasvuntekijöiden joukkoon! Hae Account Manageriksi tästä. Mikäli olet kiinnostunut myynnistä, mutta etsit osa-aikaista työtä, hae Sales Traineeksi tästä.

Oletko etsimämme Account Manager?

Hae nyt!

3 ACCOUNT MANAGERIA KESKUSTELEE MYYNNISTÄ 

Millaista on Account Managerin työ? Miten myyjäksi päädytään? Podcast sisältää kolmen Account Managerin välisen keskustelun myynnistä, rekrytoinnista ja Account Managerin työstä. Academic Work on kirjaimellisesti kasvun polulla. Tuemme yksilön, yhteisön, oman ja asiakkaan organisaation kasvua, puhutaan sitten tuloksen, henkilömäärän tai motivaation kasvusta. Kuuntele koko Podcast alta! 

Haluatko huippumyyjäksi? Katso kolme tarinaa Kasvun polulla -videoilta

Katso videot täältä

Tutustu tuleviin kollegoihisi ja kulttuuriimme

Tavoitteemme on kasvaa liikevaihdolla mitattuna 30 miljoonaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli lähes 19 miljoonaa. Kasvamme keskimäärin 20 % vuosivauhtia, mistä johtuen rekrytoimme jatkuvasti lisää ammattilaisia Ruoholahden toimistollemme. Tule mukaan menestymään. Kun kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of the Young Professionals.

JOONATAN

ACCOUNT MANAGER

Sinnikkyys, analyyttisyys ja ihmislähtöinen myyntityö kuvaavat Joonatania Account managerina erittäin hyvin! Joonatan rikkoi monia ennätyksiä ensimmäisenä vuotenaan Academic Workilla, ja tämän jälkeen tahti ei ole hiipunut, päinvastoin! Rimat on tehty ylitettäviksi, ja rajat rikottaviksi!

ANNI

ACCOUNT MANAGER

Anni on saavuttanut lyhyessä ajassa paljon ja toimii Account Manager työnsä ohella Assistant Managerin roolissa sekä valmentaa heitä saavuttamaan tuloksia ja kasvamaan. Anni osaa olla tehokas työssään unohtamatta huumoria eikä hän tingi asiakastyytyväisyydestä.

NICO

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Nico on aina syttynyt myyntiennätyksien rikkomisesta. Ura AW:lla on sisältänyt 5 v asiakkuuksien kasvattamista, 4 v tiimin johtamista sekä nykyisessä roolissaan hän käyttää puolet työajastaan miettien miten kilpailijoita vedetään kunnolla köniin.