Account Manager - Kasvun polulla huippumyyjäksi 

Tuputtava lehtimyyjä puhelimessa ja oven takana imuria heilutteleva kaupparatsu. Monet eivät edes osaa kuvitella tai harkitse uraa asiakasvastaavina työhön liitettyjen väärien mielikuvien takia. Loppujen lopuksi kyse on ihmisten kohtaamisesta ja asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun löytämisestä. Academic Workin asiantuntijat viettivät päivän Suomenlinnassa, jonka aikana he pohtivat Account Managerin työtä, mikä asiakasvastaavan työssä motivoi ja minkälainen työpaikka Academic Work on tuloksentekijälle.

Tuloksentekijä tähtää korkealle

Moni huippumyyjän ominaisuudet ja piirteet omaava ihminen ei ole vielä tunnistanut omia vahvuuksiaan ja löytänyt paikkaa, jossa niitä pääsisi kehittämään ja hyödyntämään. Esimerkiksi Mekiä, kuten ketä tahansa huippumyyjää, ajaa eteenpäin jatkuva halu kehittyä. Hän haluaa edetä jonain päivänä jopa toimitusjohtajaksi saakka. Fanni on puolessa vuodessa edennyt Sales Coachiksi ja jatkossa hän haluaa rikkoa kaikki ennätykset ja edetä tiimin vetäjäksi.

Aito läsnäolo ja heittäytymiskyky ovat huippumyyjän vahvuuksia

Account Managerit ovat luottamuksen rakentamisen, ongelmanratkaisun, vaikuttamisen ja vuorovaikutuksen asiantuntijoita, joita ohjaa ihmis- ja asiakaskeskeisyys ja halu vaikuttaa ihmisiin ja asiakasorganisaatioihin. Huippumyyjä hyödyntää omia luontaisia vahvuuksiaan, heittäytyy tilanteisiin ja vuorovaikutukseen aidosti omana itsenään ja vakuuttaa asiantuntijuudellaan. Fannin sanoin, myyjä ei myy vaan kuuntelee ja keskustelee.

Haluatko sinäkin kasvun polulle?

Hae Account Manageriksi tästä

Menestyvä työyhteisö tukee ammatillista kasvua ja urakehitystä

Kannustava ilmapiiri, viihtyvyys ja jokaisen työhyvinvoinnista huolehtiminen ovat olennainen osa Academic Workin työkulttuuria. Nykyisin rekrytointijohtajan työskentelevä Laura ei omien sanojensa mukaan tiennyt rekrytointialasta ennestään mitään, mutta Academic Workin kulttuuri vakuutti ja teki lopulta työpaikan valinnasta helpon. Työntekijöiden jatkuvaa kehittymistä ja kasvua tuetaan ja seurataan henkilökohtaisella koulutuspolulla ja selkeillä tavoitteilla.

Kasvun polulla Podcast

Jäitkö kaipaamaan lisää? Voit kuunnella naisten Suomenlinnan reissun täysimittaisen keskustelun myös podcastina! Luvassa on lisää keskustelua myynnistä, rekrytoinnista ja Account Managerin työstä. 

Haluatko huippumyyjäksi?

Lue lisää Account Managerin paikasta

Academic Work on kirjaimellisesti kasvun polulla. Tuemme yksilön, yhteisön, oman ja asiakkaan organisaation kasvua, puhutaan sitten tuloksen, henkilömäärän tai motivaation kasvusta.