Account Manageriksi meille? 

Oletko sinä sosiaalisesti ja kaupallisesti älykäs ihminen, joka haluaa auttaa menestyshaluisia yrityksiä kasvattamaan bisnestään henkilöstö- ja rekrytointipalveluiden avulla? Haemme useita Account Managereita aloittamaan Academic Workin myyntitiimissä elokuussa 2016 ja vahvistamaan meidän kasvuamme: tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme vuoteen 2018 loppuun mennessä!


Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Yhteisöllisyys ja hyvä fiilis toimistolla on meille supertärkeää, mikä näkyy arjessamme. Teemme työtämme ja palvelemme asiakkaitamme ketterästi ja intohimolla. Välitämme myös kollegoistamme, ja tsemppaamme toinen toisiamme yhä upeampiin suorituksiin ja ennätyksiin. Myyntitiimimme on muodostunut persoonista, jotka ovat itsenäisiä, osaavia, eteenpäinpyrkiviä ja heitä yhdistää kolme asiaa; voimakas kilpailuvietti, aito kiinnostus ihmisiin ja halu ratkoa asiakkaan ongelmia. Lue lisää meistä täältä: careers.academicwork.fi. Haluatko liittyä mukaan kunnianhimoiseen, rohkeaan ja heittäytyvään porukkaan?

Hae nyt: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-useita-b2b-asiakkuuksista-vastaavia-account-managereita/14971361

Jaa