Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

Tilaa
ID: 15008601

Ääneneristävyyden asiantuntija rakennustuotteiden testaamiseen, Espoo, kokoaika

Lyhyesti
  • Kaupunki: Espoo
  • Kesto : Kokoaika, Kokoaikainen
  • Toimeksianto : Rekrytointi, Vakituinen
  • Kategoria: Teknikko (kiinteistö/rakennus)
  • Aloituspäivä: Elokuussa 2018 tai sopimuksen

Onko sinulla kiinnostusta rakennusakustiikkaa kohtaan ja olet kiinnostunut kasvamaan uuden työtehtävän myötä alan ammattilaiseksi? Onko sinulla esimerkiksi työkokemusta rakennustyömaalta tai jokin tekninen koulutustausta? Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaista ääneneristävyyden asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen! Tässä tehtävässä työskentelet tiiviisti yhdessä muun tiimin kanssa sekä asiakkaiden kanssa ja toimit asiantuntijana eri materiaalien ääneneristävyysominaisuuksia testatessa. Etsimme tehtävään motivoitunutta ja pitkäaikaista työntekijää, jonka asenne voi korvata aiempaa kokemusta, jos kiinnostuit, jatka lukemista ja hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista ääneneristävyyden asiantuntijaa Espooseen! Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan VTT Expert Services Oy:lle Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [esp02@academicwork.fi](mailto: esp02@academicwork.fi).

Työtehtävät

Työtehtäväsi liittyvät rakennustuotteiden ja materiaalien ääneneristävyysominaisuuksien testaamiseen. Tuotteet voivat olla esimerkiksi ovia, ikkunoita sekä lattia- ja seinärakenteita. Testauksia suoritat testauslaboratorioissa ja kentällä. Työtehtäviisi kuuluu myös muut vastaavat asiantuntijatehtävät ja asiakasrajapinnassa työskentely. Muita tyypillisiä työtehtäviäsi on testausselosteiden kirjoittaminen, raportointi ja laadun ylläpitäminen. Tämän lisäksi tehtävään kuuluvat yhteydenpito asiakkaisiin, asiakkaiden opastus, mittaustyöhön osallistuminen sekä toimeksiantojen läpivieminen. Työtehtäviisi kuuluu: * Ääneneristävyysominaisuuksien testaaminen * Testausselosteiden kirjoittaminen * Toimeksiantojen läpivienti * Asiakkaiden yhteydenpito * Muut vastaavat asiantuntijatehtävät Tehtävä sopii sinulle jolla on teknistä taustaa ja kiinnostusta kasvaa alan ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluja huomisen menestykseen. Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Työyhteisö muodostuu monen alan ammattilaisista ja käytössä ovat monipuoliset kokeelliset laitteistot.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on opiskellut jotain teknistä alaa (esim. rakennustekniikkaa, sähkötekniikkaa, virtausmekaniikkaa tai fysiikkaa liittyen virtauksiin ja aaltoihin) ja jolla on jotain akustiikkaan liittyvää kokemusta työn tai opintojen parista. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Olet etsimämme henkilö jos puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, ja sinulla on hyvä kirjallinen ilmaisu. Tämän lisäksi eduksi katsomme jos sinulla on jotain aikaisempaa työkokemusta tekniseltä alalta tai rakennustyömailta. Olet myös kiinnostunut sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Valitulle henkilölle tehdään myös turvallisuusselvitys. Etsimällämme henkilöllä on: * Tehtävään soveltuvat opinnot * Kiinnostus kasvaa alan ammattilaiseksi pitkäaikaisessa työsuhteessa * Asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen työote * Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot * Hyvä kirjallinen ilmaisu Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta akustiikasta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Elokuussa 2018 tai sopimuksen mukaan Työmäärä: Kokoaikainen Kesto: Rekrytointi Paikka: Espoo Palkka: Sopimuksen mukaan Julkaisupäivämäärä: 6.6.2018 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [esp02@academicwork.fi](mailto: esp02@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme [https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi](https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi) Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa [www.academicwork.fi](http://www.academicwork.fi/).

Infoa asiakkaasta

[VTT Expert Services Oy](https://www.vttexpertservices.fi/) on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi- ja tuotehyväksyntä-, testaus- ja tarkastus- sekä kalibrointipalveluja. Tuemme asiakkaitamme tuotteiden ja palvelujen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Autamme tuotteiden kehityksessä, markkinoille viennissä sekä niiden ylläpidon aikana. Palvelemme laaja-alaisesti eri toimialojen yrityksiä ja julkisen hallinnon organisaatioita. Olemme riippumaton ja luotettava toimija, jonka sanaan luotetaan.

Hae työpaikkaa

Johanna Pätsi

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Johanna Pätsi tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa esp02@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 15008601