Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

ID: 14993458

Etsimme Academic Workille Contract Manageria vastaamaan tarjous- ja sopimusprosesseistamme

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Kokoaika
  • Toimeksianto : Rekrytointi, Vakituinen
  • Kategoria: Contract and Bid Administrator
  • Aloituspäivä: Heti mahdollisuuksien mukaan

Me Academic Workilla kasvatamme tällä hetkellä liikevaihtoamme lähes 50% vuodessa. Haluatko työskennellä merkittävässä roolissa tämän kasvun rakentajana? Etsimme Contract Manageria huolehtimaan tarjous- ja sopimusprosesseistamme ja kehittämään niitä aktiivisesti. Roolissa teet tiivistä yhteistyötä niin Academic Workin johdon, myynnin kuin asiakkaidenkin kanssa. Jos sinulla on nälkää kasvaa mukanamme ja haluat ottaa itsenäisesti vastuuta työnkuvasi kehittämisestä, saatamme etsiä juuri sinua.

Työtehtävät

Contract Managerina huolehdit, että Academic Work tekee strategiansa mukaisia sopimuksia. Toimit asiantuntijaroolissa kehittäen proaktiivisesti sekä sopimustemme että tarjoustemme sisältöä, kilpailutuksia ja näihin liittyviä prosesseja. Mahdollistat yrityksemme kannattavan kasvun ja olet tukenamme, kun teemme avauksia uusille liiketoiminta-alueille. Raportoit työssäsi myyntijohtajalle ja teet läheistä yhteistyötä koko johtoryhmämme kanssa. Työsi on pääosin projektiluontoista ja työskentelet sekä yksityisen että julkisen sektorin hankintojen parissa useilla toimialoilla. Olet myös aktiivisesti mukana luomassa ja neuvottelemassa ratkaisuja sekä nykyisten että potentiaalisten asiakkaidemme kanssa. Tehtävä on Suomen organisaatiossamme uusi, joten pääset itse vaikuttamaan sen sisältöön. Tukenasi ovat kuitenkin samaa työtä tekevät kansainväliset kollegat. Päivittäiseen työhösi kuuluvat esimerkiksi yhteistyö Account Manageriemme kanssa sekä heidän tukemisensa ja kouluttamisensa sopimuksiin ja tarjouksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi vastaat itsenäisesti suuremmista tarjousprosesseista erityisesti julkishallinnon puolella. Kehität sopimuksiamme niin yksittäisten sopimusten kuin sopimuspohjien ja –prosessienkin tasolla. Työtehtäviisi kuuluu: * Tarjous- ja sopimusprosessien johtaminen, koordinointi ja kehittäminen * Account Managereiden tukeminen ja kouluttaminen sopimuksiin ja tarjouksiin liittyen * Julkishallinnon tarjousprosessien johtaminen * Johdon tukeminen liiketoiminnan kehittämisessä ja laajentamisessa

Etsimämme henkilö on

Roolissa menestymisen kannalta on tärkeää, että olet kiinnostunut sopimusasioista ja niihin liittyvien ongelmien ratkomisesta. Olet luonteeltasi tarkka, mutta kykenet näkemään kokonaiskuvan ja tekemään strategisia päätöksiä. Haluat toimia aktiivisessa kehittäjän roolissa nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Lisäksi nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Etsimme sinua, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta julkisten hankintojen ja sopimusasioiden parissa työskentelystä. Tämän lisäksi toivomme, että olet joustava ja ratkaisukeskeinen asiantuntija, joka ei kavahda tiukkoja deadlineja. Etsimällämme henkilöllä on: * Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (Esimerkiksi talous, laki, tekninen) * Soveltuvaa työkokemusta (hankinnat, sopimukset, tarjoukset) * Kiinnostusta sopimus- ja tarjousasioiden sekä julkisten hankintojen parissa työskentelyä kohtaan * Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- sekä englanninkielen taito * Erinomaiset Excel-taidot * Ajokortti MIKSI ACADEMIC WORK? Olemme kasvava ja kunnianhimoinen joukko - tänä vuonna olemme kasvattaneet liikevaihtoamme yli 50% viime vuoteen verrattuna. Henkilöstöpalveluala toimialana on vahvassa kasvussa, ja tahdomme aktiivisesti tarttua uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Annamme sinulle mahdollisuuden työskennellä itsenäisessä kehittämisroolissa osana erittäin energistä työkulttuuria ja sitoutunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehitystäsi ja tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa vastuutasi. Asetamme sinulle selkeät ja korkeat tavoitteet sekä palkitsemme niiden saavuttamisesta. Aloitus: Heti mahdollisuuksien mukaan Kesto: Vakituinen Työmäärä: Kokoaikainen Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki Palkka: Kuukausipalkka Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition, Maija Björkman LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi. Hakemaan pääset alta kohdasta ” Hae työpaikkaa.” Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](mailto:talentacquisitionhel @academicwork.fi). Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Infoa asiakkaasta

Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta ura meillä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, kuvia ja videoita sekä lisätietoja yrityksemme arvoista.

Hae työpaikkaa

Hae heti syöttämällä sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään sosiaalisen median tileilläsi.

Maija Björkman

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Maija Björkman tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa talentacquisitionhel@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14993458