Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

Tilaa
ID: 14999422

Executive Assistant Academic Workille!

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Kokoaika, kokoaika
  • Toimeksianto : Rekrytointi, vakituinen
  • Kategoria: Assistentti (toimisto/hallinto)
  • Aloituspäivä: Maaliskuu 2018

Haluatko työskennellä voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme nyt Executive Assistantia Suomen johtoryhmämme tueksi! Tarjoamme sinulle vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, jotka kasvavat ja muuttuvat yrityksen kasvun ja oman kehittymisesi mukaan. Saat ympärillesi 150 sitoutunutta kollegaa, jotka kaikki elävät ainutlaatuista yrityskulttuuriamme todeksi päivittäin. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Työtehtävät

Etsimme nyt Executive Assistantia tukemaan ja varmistamaan Academic Workin johdon tehokkaan työskentelyn. Executive Assistantina päävastuullasi on toimia toimitusjohtajamme Stefan Heinrichsin oikeana kätenä ja tuet myös tarvittaessa muita johtoryhmämme henkilöitä (henkilöstö-, myynti-, markkinointijohtaja sekä operaatioiden johtaja). Koko johtoryhmämme odottaa innolla kanssasi työskentelyä - tähän tehtävään valittava henkilö tulee olemaan todellinen luottopelaaja organisaatiossamme. Tehtäväkenttä on laaja ja tulee kasvumme myötä laajenemaan entisestään, joten toivomme että olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja tehtäviin nopeallakin aikataululla. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa: * Erilaisten tapaamisten ja konferenssien suunnitteleminen ja koordinointi * Henkilöstötapahtumien, -juhlien ja -matkojen järjestäminen ja koordinointi * Matkojen, hotellien ja ravintoloiden varaaminen * Viestintä useille johdon sidosryhmille * Osallistuminen johdon sisäisiin palavereihin, pöytäkirjojen kirjoittaminen ja seuranta * Yleiset hallinnolliset tehtävät, esimerkiksi sisäisten dokumenttien ja laskujen käsittely * Informaation kerääminen ja analysointi viikko- ja kuukausitapaamisia varten * Artikkeleiden kirjoittaminen ja tekstien tuottaminen Academic Workin intranetiin * Erilaisten kasvun myötä syntyvien uusien projektien koordinointi Miksi Academic Workille? * Kasvava toimiala ja organisaatio. Kokomme sekä liikevaihtomme on moninkertaistunut muutaman vuoden aikana, eikä aikomuksena ole hidastaa vauhtia. Executive Assistantin roolissa pääset seuraamaan kasvuamme näköalapaikalta! * Energinen kulttuuri ja sitoutunut porukka: sydämelliset kollegasi työskentelevät kunnianhimoisesti ja intohimoisesti kohti tavoitteita unohtamatta tiimitsemppiä ja työniloa. Meillä iloitaan pienistäkin onnistumisista ja tuetaan toisiamme. We Show Heart, Share Energy and Beat Yesterday. * Hyvät työsuhde-edut: esimerkiksi viikon ylimääräinen loma vuodessa, matkapuhelin-, lounas- ja liikuntaetu, tunti työajasta liikuntaan ja hyvinvointiin viikoittain, Awards-juhlat ja konferenssimatkat sekä monet muut henkilöstötapahtumat.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on rautaiset priorisointitaidot sekä järjestelmällinen ja tehokas ote työhön. Otat mielelläsi vastuuta ja pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi paineenkin alla. Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja sinulla on työhön ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen asenne. Hoidat joustavasti ja positiivisesti vastuullasi olevat tehtävät, jotka voivat vaihdella pienistä rutiineista suurien projektien vetovastuuseen. Tämän lisäksi sinulla on: * Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta * Aikaisempaa työkokemusta hallinnollisista tehtävistä * Aikaisempaa työkokemusta isompien projektien suunnittelusta ja organisoinnista kokonaisvaltaisesti * Hyvät Excel ja PowerPoint – taidot * Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, erityisesti hyvät kirjalliset taidot * B-ajokortti Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa työkokemusta luottamuksellisen tiedon kanssa työskentelystä sekä sujuva ruotsin kielen taito. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Maaliskuu 2018 Työmäärä: Kokoaikainen Kesto: Vakituinen Paikka: Ruoholahdenkatu 23, Helsinki Palkka: Sopimuksen mukaan Julkaisupäivämäärä: 8.1.2017 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](mailto: talentacquisitionhel@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme [https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi](https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi) Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa [www.academicwork.fi](http://www.academicwork.fi/).

Infoa asiakkaasta

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta ura meillä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Hae työpaikkaa

Fanny Sevón

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Fanny Sevón tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14999422