Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

ID: 14991525

Heittäytymiskykyisiä Junior Rekrytoijia Academic Workille

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Osa-aika, 2-3 pvä/vko
  • Toimeksianto : Rekrytointi, Vakituinen
  • Kategoria: HR assistentti
  • Aloituspäivä: Syyskuu 2017

Oletko energinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija, joka motivoituu vastuun saamisesta sekä haasteista? Haluatko kasvaa rekrytoinnin ammattilaiseksi osana myyntihenkistä ja kunnianhimoista tiimiä? Junior rekrytoijaksi haetaan asenne, ei CV edellä, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Yrityksemme kasvun johdosta laajennamme rekrytointitiimiämme ja etsimme useampaa uutta osa-aikaista Junior rekrytoijaa Helsingin ja Espoon toimistoillemme aloittamaan syyskuussa 2017. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä nuorten ammattilaisten työllistämisen parissa!

Kuvaus

Näin Junior rekrytoijamme Arttu ja Maiju kuvailevat tehtävää: ”Heti ensimmäisestä päivästä lähtien koko Academic Work -yhteisö on toivottanut minut tervetulleeksi ja tarjonnut ennennäkemätöntä tukea sekä kannustusta. Tehtävässä olen päässyt hyödyntämään vahvuuksiani sekä saanut ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamistani entisestään. Mikä parasta, minulla on aivan loistavat kollegat!” ”Työtehtävissäni Academic Workilla olen päässyt tutustumaan ja työskentelemään useiden eri toimialojen parissa. Olen päässyt työstämään monipuolisesti erilaisia profiileja, jotka voivat vaihdella esimerkiksi Business Controllerista projekti-insinööriin ja Back-End kehittäjän rooliin. IT-rekrytointitiimissä toimiminen on mahdollistanut sen, että olen päässyt hyödyntämään tehtävissäni koulutustaustaani sekä tietojärjestelmätieteiden että kauppakorkeakoulun puolelta. Kansainvälisten kandidaattien kanssa toimiessa pääsee lisäksi jatkuvasti hyödyntämään myös kielitaitoani.”

Työtehtävät

Academic Workilla rekrytointi on myynnillistä, nopeatempoista ja vauhdikasta! JR rekrytoijana työskentelet rekrytointipäällikköjemme tukena. Haastamme Junior rekrytoijiamme ensimmäisestä päivästä lähtien ja työtehtävä edellyttää heittäytymiskykyä, joustavuutta ja aktiivista työotetta. Tehtävässä pääset osallistumaan laajasti hakuprosessin eri vaiheisiin ja otat itsenäistä vastuuta tehtävistäsi. Työtehtäviisi kuuluu työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja julkaisemista sekä potentiaalisten hakijoiden etsimistä eri hakukanaviamme käyttäen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu työpaikkahakemusten läpikäyminen, hakijoiden puhelinhaastatteleminen ja hakijoiden kutsuminen jatkohaastatteluihin. Työsi sisältää myös hallinnollisia tehtäviä, kuten palkkahallintoa ja työtodistusten tekoa. Taitojesi kehittyessä sinulla on mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin, kuten henkilökohtaisten haastatteluiden tekemiseen sekä asiakasrajapinnassa toimimiseen. Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 päivää viikossa, tehden vähintään kahta työpäivää. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin. Miksi Academic Work? * Kehittymismahdollisuudet: Junior rekrytoijan tehtävässä tulet oppimaan valtavasti rekrytoinnista, työelämästä ja eri liiketoiminta-aloista. Trainee-ohjelmassamme jokaiselle Junior rekrytoijalle luodaan henkilökohtainen kehitys- ja oppimispolku esimiehen tuella. Tavoitteenamme onkin, että assistentin roolista olisi mahdollisuus edetä tulevaisuudessa vaativimpiin tehtäviin, kuten rekrytointipäällikön tai Account Managerin rooliin. * Merkityksellinen työ: Visiomme on auttaa nuoria ammattilaisia ja yrityksiä kohtaamaan toisensa paremmin työmarkkinoilla. Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta. Yrityksenä se tarkoittaa liikevaihdon tuplausta 30 miljoonaan 2018 loppuun mennessä, ja siihen tarvitsemme sinun kunnianhimoista asennettasi. * Vastuullinen henkilöstöpalveluyritys: Meille vastuullisuus on kaiken toiminnan perusta. Haluamme edistää kestävää kehitystä ja olla työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja välittävät toisistaan. Noudatamme aina hyvää liiketapaa ja täytämme velvollisuutemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme kohtaan. * Energinen kulttuuri ja ainutlaatuinen tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimitsemppi. Meillä eletään arvojemme mukaisesti - We Show Heart, Share Energy and Beat Yesterday.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, korkeat tavoitteet sekä halua menestyä. Työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tarttuen aina ripeästi toimeen. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sinulla on positiivinen ja energinen työote. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista sekä joustavaa asennetta ja myyntihenkisyyttä. Tämän lisäksi: * Olet kiinnostunut rekrytointialasta ja mahdollisesti myös myyntialasta * Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija * Pystyt työskentelemään joustavasti toimistotyöaikoihin * Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi * Kokemus esimerkiksi IT-alalta tai tekniikan alalta sekä toimisto-, asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:een tai hakemukseesi. Hae tehtävää vielä tänään, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivien kandidaattien haettua paikkaa! Aloitus: syyskuu 2017 Työmäärä: Vähintään 60h/kk, ma – pe, aikavälillä klo 8 – 18 Kesto: Vakituinen Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki ja Keilaranta 5, 02150 Espoo Palkka: Tuntipalkka Julkaisupäivämäärä: 14.8.2017 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen [talentacquisitionhel@academicwork.fi](http://talentacquisitionhel@academicwork.fi/). Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Infoa asiakkaasta

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta meistä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Hae työpaikkaa

Hae heti syöttämällä sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään sosiaalisen median tileilläsi.

Maija Björkman

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Maija Björkman tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14991525