My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101217

Account Manager B2B, Vediafi, Uusimaa

Vediafi Oy

Etsimme teknologiasta kiinnostunutta Ratkaisumyyjää asiakkaamme Vedian tiimiin. Tässä työssä saat tehdä merkityksellisiä asioita, sillä pystyt myyntityösi avulla auttamaan julkisia toimijoita sekä yrityksiä kohti ympäristöystävällisempää ja digitaalisempaa tulevaisuutta logistiikan parissa. Lue lisää ja hae pikaisesti, etenemme haussa heti soveltuvien henkilöiden kanssa.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Vediafi Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Vediafi tarjoaa logistiikan ja liikenteen toimijoille tietoteknisiä, datan jakamiseen ja hyödyntämiseen liittyviä palveluita. Toiminnan taustalla ovat EU-direktiivit ja säädäntö, jotka ohjaavat yritysten toimintaa esimerkiksi päästötavoitteisiin tai ajoneuvojen kierrätykseen liittyen. Vedian palveluiden avulla yritysten on mahdollista kerätä dataa toiminnastaan yhteen paikkaan ja seurata velvollisuuksien ja direktiivien toteutumista. Vedian kehittämät tekniset ratkaisut on rakennettu monitoimijaympäristöiksi, mikä tarkoittaa, että tietoa hankintaan ja kerätään yhteen monista eri lähteistä. Esimerkiksi päästötietoihin liittyvä EU-direktiivi ohjeistaa kaikkia julkisia toimijoita huomioimaan kalustonsa päästötiedot. Tämän helpottamiseksi Vedian palvelu on integroitu Traficomin tietokantaan ja lisäksi muihin datalähteisiin, kuten ajosuoritetietoihin tai tankkaustietoihin, joilla alkuperäistä tietoa saadaan rikastettua.

Account Managerin tehtävässä sinulla tulee olemaan iso rooli uusien asiakkaiden hankinnassa. Työ on luonteeltaan ratkaisumyyntiä, missä myyntiprosessi voi olla tehokas ja lyhyt tai vaihtoehtoisesti kestää useita kuukausia. Asiakkainasi tulee olemaan sekä julkisen sektorin toimijoita (kuten kunnat) että yksityisiä yrityksiä.

Tiimi on pieni, hyvin ammattitaitoinen ja laajasti verkostoitunut. Johdon lisäksi kollegoinasi tulee olemaan muun muassa kehittäjiä ja hardwareasiantuntijoita. Kaikki tiimissä puhaltavat yhteen hiileen ja tulet saamaan tukea omaan työhösi aina kun sitä kaipaat. Yrityksen toiminta on keskittynyt nyt Suomeen, mutta ajatuksia on myös kansainvälistyä, mikä luo hienoja uramahdollisuuksia. Yritys on vahvasti mukana myös EU:n kehitys- ja innovaatiohankkeissa.

Tarjoamme

 • Katseen tulevaisuuteen ja työn merkityksellisten, uusien regulaatioiden ja tietotekniikan parissa
 • Potentiaalia kasvaa ensin Suomessa ja sen jälkeen maailmalla
 • Hyvät verkostot tehdä myyntityötä
 • Itsenäisyyttä ja mahdollisuuden vaikuttaa

Työtehtävät

 • Prospektointi erityisesti siinä mielessä, että löytää yrityksistä oikeat kontaktit
 • Myyntityö eli soittaminen ja asiakastapaamiset
 • Asiakassuhteinen ylläpitäminen

Etsimme

 • Vähintään 2 vuotta taustaa myyntityöstä (mieluiten B2B ja esimerkiksi projekti- tai ratkaisumyynti) sekä mahdollisuus osoittaa omat hyvät tulokset

 • Tietoteknistä ymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä

 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito (saksan kielen osaaminen nähdään etuna)

 • Sinnikkyyttä ja intoa tehdä pitkäjänteistä myyntityötä, erinomaiset kuuntelu- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky voittaa asiakkaan luottamus

 • Toivomme sinun asuvan PK-seudulla. Töitä voi tehdä hybridimallilla etänä ja toimistolla

 • Eduksesi koemme osaamisen julkisista kilpailutuksista sekä kokemuksen logistiikan/liikenteen toimialalta

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Vediafi Oy

Lue lisää täältä!

Työnantajana Vediafi Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Outi Myttynen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101217

Hae työpaikkaa!