My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101981

Account Manager/Myyntipäällikkö - Pretec, Kirkkonummi

Pretec Finland Oy Ab

Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa infra- ja rakennusteollisuuden parissa? Etsimme kokenutta ja motivoitunutta myynnin huipputekijää liittymään asiakkaamme Pretecin tiimiin!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Pretec Finland Oy Ab

Sijainti: Kirkkonummi

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, vakituinen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Tässä roolissa vastaat metallikiinnitysosien myynnistä infra- ja rakennusteollisuuden asiakkaille. Sinulla on keskeinen rooli koko myyntiprosessissa, aina asiakkaan tunnistamisesta ja tapaamisten buukkaamisesta kaupan klousaamiseen asti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa ja sinun odotetaan tuovan esiin omia näkemyksiäsi myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. Nimikkeesi voi olla Account Manager tai kokemuksen mukaan myös Myyntipäällikkö. Työsi pitää sisällään matkustamista, sillä työmaakäynnit eri puolilla Suomea ovat osa normaalia työviikkoasi. Jos olet sosiaalinen, luotettava ja itsenäinen tiimipelaaja, joka nauttii haastavasta ja vastuullisesta myyntityöstä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme

 • Rennon ja avoimen työilmapiirin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi suunnitteluun ja toteutukseen vapaasti
 • Mahdollisuuden tuoda rohkeasti esiin omia näkemyksiäsi myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi
 • Kansainvälisen suuren konsernin taustatuen työllesi

Työtehtävät

 • Koko myyntiprosessi aina prosepektoinnista ja tapaamisten buukkaamisesta kaupan klousaamiseen saakka
 • Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen
 • Matkustamista työmaille tapaamaan asiakkaita

Etsimme

 • Vähintään 5 vuoden työkokemus myyntityöstä
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
 • Ajokortti ja valmius matkustaa asiakaskäyntejä varten
 • Kyky ottaa vastuu omasta työstä ja toimia itsenäisesti
 • Odotamme sinulta sosiaalista luonnetta, kykyä kommunikoida ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet vastuuntuntoinen, itsenäinen ja kehityslähtöinen.

Arvostamme, jos sinulla on

 • Ruotsin kielen osaamista
 • Kokemusta rakennusalalta

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Pretec Finland Oy Ab

Pretec Finland Oy Ab työskentelee pääasiallisesti kalliolujituksen ja rakenneteollisuuden metallikiinnistysosien kanssa ja on perustettu v. 2013. Tiimi Suomessa on pieni, neljän ammattilaisen kokoonpano. Taustalla on kuitenkin todella iso ja vakaa konserni, joka tarjoaa vankan ja turvallisen perustan tulevaisuudelle. Pretec Group -konserniin kuuluvat Pretec Finland Oy Ab, Pretec AS (Norja), Pre Cast Technology Ab (Ruotsi), Pretec Danmark AS (Tanska), Penen J.& Co N.V (Belgia) ja Pretec China LTD (Kiina). Lue lisää täältä!

Työnantajana Pretec Finland Oy Ab

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Outi Myttynen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101981

Hae työpaikkaa!