My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102192

Aluemyyjä (Pohjanmaa), DeLaval Oy Ab

Oy DeLaval Ab

Hei myynnistä kiinnostunut maatalousosaaja, oletko ajatellut uraa kestävän ruoantuotannon parissa? Asiakkaamme DeLaval etsii nyt uutta kaksikielistä aluemyyjää Pohjanmaalle (Uusikaarlepyy, Pietarsaari, Kokkola, Kruunupyy) vahvistamaan heidän asiantuntevaa myyntiorganisaatiotaan. Kiinnostuitko? Lue alta lisää ja hae paikkaa heti tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Oy DeLaval Ab

Sijainti: Pohjanmaa

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

DeLaval on globaali yritys, joka maailman johtavana maitotuotannon ratkaisuiden kehittäjänä, valmistajana ja toimittajana pyrkii jatkuvasti löytämään tapoja auttaa asiakkaitaan tuottamaan enemmän, vähemmällä. DeLaval tarjoaa asiakkailleen tarpeisiin räätälöidyt tuotteet, järjestelmät sekä palvelut.

Tehtävänäsi aluemyyjänä on vastata kokonaisvaltaisesti alueesi myynnistä sekä asiakassuhteista. Seuraat työssäsi markkinoita, asiakaspalautteita ja kilpailijoiden toimintaa raportoiden trendeistä. Tuet myös osaltasi myyntijohtajaa liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisessä.

Tarjoamme

 • Mielekkään työn kansainvälisessä yrityksessä
 • Oppimis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Luottamukseen, tukeen ja keskinäiseen kunnioitukseen perustuvan ilmapiirin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen kannustinjärjestelmineen ja kattavine vakuutuksineen

Tarjoamme sinulle vertaansa vailla olevan työpaikan, jossa huipputeknologia kulkee käsi kädessä eläinten hyvinvoinnin kanssa. DeLaval on osa Tetra Laval Groupia yhdessä Tetra Pakin ja Sidelin kanssa.

Perusarvomme - Intohimo, Ihmiset, Ammattilaiset ja Kumppanuudet yhdistävät yksilöitä eri yksiköiden ja maantieteellisten alueiden välillä. Menestys on paljon muutakin kuin tietoa – se liittyy vahvasti käyttäytymiseen. DeLavalilla meitä kaikkia ohjaa kolme toimintatapaamme: Suunnan näyttäminen, Tee asiat tapahtuvaksi ja Yksi DeLaval.

Työtehtävät

 • Myynnistä vastaaminen
 • Asiakassuhteiden kehittäminen ja ylläpito
 • Markkinatrendien seuraaminen, tunnistaminen ja raportointi
 • Liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisessä tukeminen

Etsimme

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. agrologi)
 • Aikaisempi työkokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi
 • Maidontuotannon ja automaattilypsyn tuntemusta
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista ruotsin, suomen ja englannin kieltä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja

Etsimällämme henkilöllä on

 • Vahvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
 • Asiakaslähtöinen asenne
 • Halua ammatilliseen kehittymiseen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Oy DeLaval Ab

Visiomme on mahdollistaa kestävä ruoantuotanto. Innovaatioon rakentuvana yrityksenä pyrimme jatkuvasti löytämään tapoja auttaa asiakkaitamme, maidontuottajia, saamaan aikaan enemmän vähemmällä tarjoamalla maailman johtavia lypsylaitteita ja ratkaisuja. Nykyään DeLavalilla on noin 4 700 intohimoista ammattilaista, jotka toimivat yli 100 markkina-alueella ympäri maailmaa. DeLaval on osa Tetra Laval -konsernia.

Työnantajana Oy DeLaval Ab

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Camilla Elo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102192

Hae työpaikkaa!