chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099066

Automaatiosuunnittelija, Jartek AI Oy, Lahti

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Jartekille motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa työskentelemään puunjalostusteknologian projektien parissa. Jartek AI on omistautunut kehittämään huippuluokan teknologiaa, joka tukee sahateollisuuden tehokkuutta, ja tässä roolissa pääsetkin kehittämään taitojasi monipuolisissa projekteissa. Automaatiosuunnittelijan roolissa on myös mahdollisuus toteuttaa lopputyö, jos tämä on opintojesi osalta ajankohtaista. Jos kiinnostuit, haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme prosessissa pikaisesti potentiaalisten hakijoiden kanssa!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Jartek AI Oy

Sijainti: Lahti

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sovitusti

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Automaatiosuunnittelijana Jartekilla pääset työskentelemään asiakasprojekteissa puunjalostusteknologian projektien parissa. Jartekin liiketoiminta-alueet ovat sahalaitosten tukkienkäsittely, lajittelu- ja paketointilinjat sekä ensiasteen jatkojalostuslaitokset ja lämpökäsittelylaitokset. Jartekin projektit sijoittuvat pääosin Suomeen, mutta yrityksen laajenemisen myötä toivomme sinulta matkustusvalmiutta Suomessa ja Euroopassa, toki elämäntilanteesi huomioon ottaen.

Työtehtäviisi kuuluu ohjelmointityötä sekä automaatiojärjestelmän suunnittelua, järjestelmäsimulaatiota sekä automaatiojärjestelmän toteutuksen suunnittelua eri projekteissa. Käyttöönottovaiheessa tulet viettämään jonkin verran aikaa työmaalla varmistaen, että järjestelmä lähtee toimimaan suunnitellusti ja ratkaisemaan mahdollisia järjestelmässä esiintyviä ongelmia. Jos sinulla on osaamista järjestelmän testauksen toteuttamiseen, pääset halutessasi hyödyntämään tehtävässä myös tätä.

Tulet osaksi automaatiotiimiä, joka koostuu eri senioriteetin asiantuntijoista, joten tukea on aina saatavillasi sitä tarvittaessa. Menestyt tässä työssä, mikäli olet yhteistyökykyinen, tavoitteellinen ja pitkäjänteinen, ja omaat ymmärrystä ohjelmoinnista c-johdannaisilla kielillä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää itseäsi automaatiosuunnittelun parissa monipuolisissa projekteissa.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden työskennellä kasvavassa perheyrityksessä puunjalostusteknologian parissa
 • Innostavan työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin projekteihisi sekä työnkuvaasi
 • Kehittymismahdollisuudet kasvaa roolissasi yrityksen sisällä
 • Monipuolisen työnkuvan, joka ei rajoitu pelkästään työpöydän ääressä istumiseen

Työtehtävät

 • Automaatiojärjestelmän ohjelmointi ja toteutuksen suunnittelu Jartekin projekteissa
 • Automaatiojärjestelmän simulaatio ja mahdollinen testaus
 • Asiakasyhteistyö käyttöönottovaiheessa
 • Ongelmanratkaisu automaatiojärjestelmään liittyen

Etsimme

 • Soveltuva koulutustausta (esim. sähkö- ja automaatiotekniikka)
 • Relevanttia työkokemusta kerrytettynä esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta
 • Ymmärrystä ohjelmoinnista (Microsoft Visual Studios, SQL, C-johdannaiset kielet)
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Hyvä työskentelemään asiakasrajapinnassa, etkä kavahda kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa
 • Itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen
 • Hyvät kommunikaatiotaidot omaava ja kehittymishaluinen

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Jartek AI Oy

Jartek Ai Oy on nykyaikaisten ja kehittyneiden sähkö- ja automaatiojärjestelmien toimittaja, jonka järjestelmät ohjaavat sekä sahalinjojen että lämpökäsittelylaitosten älykkäitä toimintoja. Jartekin päämarkkina-alueet sahalaitoksissa ovat Suomi ja Keski-Eurooppa. Lämpökäsittelyssä Suomi, Baltia, Keski-Eurooppa sekä jopa mm Uusi-Seelanti, Japani. Lue lisää Jartekista.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ella-Juulia Ora tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099066

Hae työpaikkaa!