My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101411

Automaatiosuunnittelija, Steerprop Oy, Rauma

Olisitko sinä etsimämme vahvistava voima Steerpropin automaatiosuunnittelutiimiin Raumalle? Monipuoliset työtehtävät ja ammattitaitoisen tiimin tuki tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alasi huippuosaajaksi mielenkiintoisella meriteollisuuden alalla. Voit olla vastavalmistunut, jolta löytyy innokkuutta päästä oppimaan ja kehittymään alan parissa tai voit jo omata kokemusta automaatiosuunnittelun alalta. Haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Steerprop Oy

Sijainti: Rauma

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään automaatiosuunnittelun parissa Steerpropin hankkeissa kiehtovalla meriteollisuuden alalla. Työtehtäväsi koostuvat suunnittelutehtävistä, jotka tarjoavat sinulle työpäiviisi vaihtelevuutta ja mahdollisuuden laajentaa osaamistasi monipuolisesti. Hankkeesta riippuen olet mukana myös testausvaiheessa niiden ohjelmistojen osalta, joita olet ollut itse ohjelmoimassa. Sinulla voi olla jo aikaisempaa kokemusta automaatiosuunnittelun parista, tai voit olla vasta urasi alkutaipaleella - ennen kaikkea arvostamme kuitenkin hyvää asennetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan.

Yksin sinun ei tarvitse työskennellä, sillä tulet työskentelemään tiiviisti oman automaatiosuunnittelijoista koostuvan tiimisi kanssa, joka on valmis tarjoamaan apuaan aina sitä tarvittaessa. Tulet tekemään yhteistyötä myös sähkösuunnittelutiimin sekä satunnaisesti muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Työtä voi tehdä myös Steerpropin sivutoimistolokaatioista Jyväskylästä tai Vantaalta, mutta työnkuva vaatii säännöllistä läsnäoloa Rauman toimipisteellä.

Tarjoamme

 • Vastuullisia työtehtäviä mielenkiintoisissa hankkeissa meriteollisuuden alalla
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässä alasi huipuksi
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mukavan työyhteisön
 • Kehittymisen mahdollisuuksia urasi eri vaiheisiin
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden

Työtehtävät

 • Automaatiosuunnittelu Steerpropin eri hankkeissa meriteollisuuden alalla
 • Osallistuminen itse ohjelmoimiesi ohjelmistojen testaukseen yhdessä testitiimin kanssa
 • Yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI)
 • Yhden tai useamman PLC-järjestelmän tuntemusta
 • Hieman suunnittelukokemusta kerrytettynä esimerkiksi kesätyön kautta
 • Oma-aloitteista ja positiivista asennetta työtehtäviin
 • Kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja viedä ne käytäntöön
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Arvostamme, jos sinulla on

 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
 • Meriteollisuuden tuntemusta

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Steerprop Oy

Steerprop Oy on erikoistunut valmistamaan ja kehittämään potkurijärjestelmiä sekä ohjausjärjestelmiä laivoille. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat erityyppiset Azimuth-potkurit, jotka mahdollistavat laivojen tarkemman ohjauksen ja liikkumisen. Näitä potkureita voidaan käyttää erilaisissa merenkulun sovelluksissa, kuten kauppalaivoissa, matkustaja-aluksissa, jäänmurtajissa ja offshore-tuotantoalusten kaltaisissa erikoisaluksissa.

Steerpropin potkurijärjestelmät tunnetaan yleisesti tehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Ne voivat parantaa laivan suorituskykyä, polttoainetehokkuutta ja ohjattavuutta erilaisissa sääolosuhteissa. Steerprop on myös sitoutunut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja tarjoaa potkurijärjestelmiä, jotka vähentävät laivojen ympäristövaikutuksia.

Lue lisää Steerpropista.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ella-Juulia Ora tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101411

Hae työpaikkaa!