My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102078

Deltid Assistanskoordinator, Falck Global Assistance, Vanda

Falck Global Assistance Oy

Vill du vara med och erbjuda högklassig service för kunder inom nöd- och rådgivningstjänster? Motiveras du av mångsidiga och varierande arbetsuppgifter och intressanta utmaningar? Då söker vi just dig! Tillsammans med ett engagerat team kommer du att betjäna kunder som behöver hjälp under sin utlandsvistelse. Vi söker dig som är en effektiv problemlösare, tar tag i saker och vill erbjuda kvalitativ kundservice i alla situationer. Ansök så snart som möjligt! Antagningsprocessen sker omgående.

Ansök här

Företag: Falck Global Assistance Oy

Plats: Vantaa

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, deltid (flexibla timmar 15-20 timmar/vecka)

Startdatum: Mars-April 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Falck Global Assistance erbjuder akut hjälp och rådgivning till finländare som reser och bor utomlands. Som assistanskoordinator fungerar du som första kontaktpunkt för kunder och erbjuder dem högkvalitativt stöd i olika situationer. Det är viktigt att vara lyhörd och flexibel då de fall man stöter på kan variera kraftigt. Vi letar nu efter en motiverad och energisk medarbetare till vårt team för att hjälpa kunder när de reser runt i världen. Vi tror att du som sökande är framåtblickande och motiverad och strävar efter att producera det lilla extra. När en utmaning uppstår hittar du en lösning och planerar hur du ska gå vidare. Kundtjänst fungerar via telefon, mail och chatt. Möjlighet att arbeta delvis på distans, kontoret arbetas minst veckovis. Arbetstiden är inriktad på kvällar och helger samt nattskift om du så önskar. Den person som väljs till tjänsten kommer att genomgå en säkerhetskontroll. Du kommer att erbjudas

 • Ett mångsidigt jobb som utvecklar dina problemlösningsförmåga varje dag.
 • Trevligt kontor och internationell miljö nära flygplatsen.
 • Möjlighet att arbeta på distans.
 • Som konsult för Academic Work arbete erbjuder vi dig stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

 • Till exempel service och hjälp till en kund som drabbats av en olycka eller resesjuka via telefon.
 • Registrering, främjande och vidarekoordinering av förfrågningar om hjälp.

Vi söker dig som

 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller mångsidigt koordinatorarbete
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av telefonarbete är till stor fördel för att lyckas i jobbet
 • Du har flytande kunskaper i både svenska, finska och engelska. Kunskaper i andra nordiska språk är till fördel
 • Du har goda IT-kunskaper och har förmåga att lära dig nya system snabbt

Som person är du

 • Anpassningsbar och flexibel
 • Serviceinriktad
 • Har utmärkta sociala och kommunikationskunskaper

Övrig information

 • Start: Mars-April 2024
 • Omfattning: Tills vidare som konsult för Academic Work.
 • Antal timmar: flexibelt utifrån din situation, 15-20 timmar/vecka
 • Arbetstider: kvälls-, helg- och nattskift beroende på din situation.
 • Plats: Teknobulevarden 3-5, 01530 Vanda och Distansarbete
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Falck Global Assistance Oy

I mer än 10 år har Falck Global Assistance tillhandahållit akut hjälp för hälsoproblem samt evakuerings- och säkerhetstjänster till organisationer som vill uppfylla sin omsorgsplikt. Vi gör riskhanteringen enkel genom att tillhandahålla en enda kontaktpunkt för alla nödsituationer. Våra tjänster är öppna 24/7 och alltid tillgängliga för den som behöver medicinsk hjälp, evakuering, säkerhets- och riskrådgivning, krisrådgivning, skadehantering och administrativa tjänster över hela världen. Läs mer här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lotta Tiainen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på krs02@academicwork.fi Ange annons-ID i ditt mail: 15102078

Ansök här