chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15098918

Deltid Assistanskoordinator, Falck Global Assistance, Vanda

Falck Global Assistance

Vill du vara med och erbjuda högklassig service för kunder inom nöd- och rådgivningstjänster? Motiveras du av mångsidiga och varierande arbetsuppgifter och intressanta utmaningar? Då söker vi just dig! Tillsammans med ett engagerat team kommer du att betjäna kunder som behöver hjälp under sin utlandsvistelse. Vi söker dig som är en effektiv problemlösare, tar tag i saker och vill erbjuda kvalitativ kundservice i alla situationer. Ansök så snart som möjligt! Antagningsprocessen sker omgående.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Falck Global Assistance

Sijainti: Vantaa

Ala: Asiakaspalvelu

Työsuhteen tyyppi: Osa-aika, deltid (flexibla timmar 15-30 timmar/vecka).

Aloitusajankohta: November-december 2023.

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Om tjänsten

Falck Global Assistance erbjuder akut hjälp och rådgivning till finländare som reser och bor utomlands. Som assistanskoordinator arbetar du som första kontaktpunkt för kunder och erbjuder dem högkvalitativt stöd i olika situationer. Det är viktigt att vara responsiv och flexibel då de fall man stöter på kan variera kraftigt.

Vi letar nu efter en motiverad och energisk medarbetare till vårt team för att hjälpa kunder när de reser runt i världen. Vi förväntar oss att du skapar förtroende och får kunderna att känna sig trygga med dig. När en utmaning uppstår hittar du en lösning och planerar hur du ska gå vidare. Kundtjänst fungerar via telefon, mail och chatt.

Dy får möjlighet att arbeta delvis på distans, men arbete på kontoret är också veckovis förekommande. Arbetstiden är inriktad på kvällar och helger samt nattskift om du så önskar.

Den person som väljs till tjänsten kommer att genomgå en säkerhetskontroll.

Du erbjuds

 • Ett mångsidigt jobb som utvecklar din problemlösningsförmåga varje dag.
 • Trevligt kontor och internationell miljö nära flygplatsen.
 • Möjlighet att arbeta på distans.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi dig stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Työtehtävät

 • Till exempel service och hjälp via telefon till en kund som drabbats av en olycka eller resesjuka.
 • Registrering, främjande och vidarekoordinering av förfrågningar om hjälp.

Etsimme

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller mångsidigt koordinatorarbete
 • Har flytande kunskaper i både svenska, finska och engelska. Kunskaper i andra nordiska språk är till fördel
 • Har goda IT-kunskaper och har förmåga att lära dig nya system snabbt
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av telefonarbete är till stor fördel för att lyckas i jobbet

Som person är du

 • Anpassningsbar och flexibel
 • Serviceinriktad
 • Har utmärkta sociala och kommunikationskunskaper

Övrig information

 • Start: November-december 2023.
 • Omfattning: Tills vidare som konsult för Academic Work.
 • Antal timmar: flexibelt utifrån din situation, 15-30 timmar/vecka
 • Arbetstider: kväll-, helg- och nattskift beroende på din situation.
 • Plats: Teknobulevarden 3-5, 01530 Vanda och distansarbete
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Falck Global Assistance

I mer än 10 år har Falck Global Assistance tillhandahållit akut hjälp för hälsoproblem samt evakuerings- och säkerhetstjänster till organisationer som vill uppfylla sin omsorgsplikt. Vi gör riskhanteringen enkel genom att tillhandahålla en enda kontaktpunkt för alla nödsituationer. Våra tjänster är öppna 24/7 och alltid tillgängliga för den som behöver medicinsk hjälp, evakuering, säkerhets- och riskrådgivning, krisrådgivning, skadehantering och administrativa tjänster över hela världen. Läs mer här.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jani Osmo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15098918

Hae työpaikkaa!