chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099713

DOORS IT Specialist, Kyndryl Finland Oy, Helsinki/Tampere/Jyväskylä

Kyndryl Finland Oy

Haemme nyt Kyndrylille motivoitunutta ja kokenutta henkilöä DOORS IT Specialistin tehtäviin vahvistamaan heidän tiimiään Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään. Kyndryl on yksi maailman suurimmista IT-infrastruktuuripalvelujen tuottajista, joten ainutlaatuiset projektit ovat varmasti taattuja. Jos haluat päästä osoittamaan omaa osaamistasi sekä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi alalla, niin hae tehtävää jo tänään! Etenemme hakuprosessissa heti sopivien kandidaattien löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Kyndryl Finland Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kesäkuu 2024 asti

Aloitusajankohta: Helmikuu 2024

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

DOORS IT Specialistin tehtävässä tulet osallistumaan aktiivisesti Kyndrylin julkisen sektorin asiakkaan projektiin. Tässä tehtävässä vastuullasi on erilaisten teknisten tehtävien suorittaminen sekä erityisosaamisesi ja näkemystesi jakaminen varmistaaksesi projektin sujuvan toteutuksen. Lisää tietoa projektista sekä asiakkaasta kuulet kuitenkin rekrytointiprosessimme ensimmäisessä haastatteluvaiheessa.

Tulet menestymään tehtävästä mikäli sinulta löytyy jo useamman vuoden verran kokemusta IT alan työtehtävistä sekä DOORS-ohjelmistojen toiminnasta. Aikaisemman työkokemuksen lisäksi odotamme sinulta myös luovaa ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kehityshaluista asennetta. Tässä työtehtävässä voit työskennellä tilanteesi mukaan myös osittain etänä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi sekä päästä osallistumaan mielenkiintoiseen projektiin
  • Asiantuntevan tiimin tuen sekä osittaisen etätyömahdollisuuden

Etsimme

  • Noin 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti DOORS-ohjelmistojen käyttöönotosta ja konfiguroinnista
  • Kokemusta ratkaisujen, esimerkiksi palvelimien ja niiden kokoonpanojen asennuksesta, kokoonpanomäärityksistä ja konfiguraatioista
  • Kokemusta tiedonsiirron ja suunnittelun parissa työskentelystä
  • Osaamista DEX-työkalujen parista
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Menestyäksesi roolissa toivomme sinulta:

  • Palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen
  • Sitoutunut ja kehityshaluinen
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Kyndryl Finland Oy

Kyndryl on yksi maailman suurimmista IT-infrastruktuuripalvelujen tarjoajista ja toiminnallaan he ovat sitoutuneet huolehtimaan digitalouden ytimessä olevien järjestelmien jatkuvasta parantamisesta. Kyndryl luo yhteistyökumppaneidensa ja tuhansien asiakkaidensa kanssa maailmanlaajuisesti ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat saavuttaa digitaalisen huippusuorituskykynsä.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Siiri Pakarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099713

Hae työpaikkaa!