My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101798

Elektroniikkainsinööri testaussuunnitteluun, GPV Finland Oy, Lohja

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia elektroniikan parista? Käännä katseesi tänne, sillä haemme suunnitteluinsinööriä täydentämään asiakkaamme testaussuunnittelun tiimiä Lohjalle! Teolllisuuselektroniikkaan erikoistunut asiakkaamme GPV on alan vahva toimija yli 60 vuoden kokemuksella.

Hae työpaikkaa!

Yritys: GPV Finland Oy

Sijainti: Lohja

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Vakituinen työsopimus

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

GPV:n testaussuunnittelijana tulet osaksi reilun 10 hengen Lohjan tiimiä. Suunnittelet elektroniikkatuotteiden tuotantotestauslaitteita ja/tai niiden ohjelmistoja. Olet tärkeä osa GPV:n maailmanluokan projektitiimiä, joka luo testiratkaisuja sekä GPV:n omaan tuotantoon että asiakkaiden tuotantoon.

Työskentelet GPV:n Lohjan toimipisteellä, jonka lisäksi voit tehdä työtä osittain etänä projektien tilanteesta riippuen. GPV toimittaa laitteita Suomen lisäksi muualle Euroopassa, joten rooliin voi sisältyä satunnaisesti työmatkoja.

Tarjoamme

 • Monipuoliset projektit ja tehtävät, jotka kehittävät osaamistasi entisestään
 • Monimuotoisen ja kannustavan työympäristön
 • Uramahdollisuudet vakaassa ja kansainvälisessä yrityksessä
 • Haasteita ja oppimismahdollisuuksia huipputeknologiaympäristössä

Työtehtävät

 • Testauslaitteen elektroniikan, kytkennän ja/tai ohjelmiston suunnittelu
 • Suunnittelutyön dokumentointi, mukaan lukien tarvittavista valmistusasiakirjoista huolehtiminen
 • Tekninen tuote- ja suunnittelutuki muille suunnitteluryhmille
 • Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esim. elektroniikka, automaatio, sähkö)
 • Ymmärrystä elektroniikasta ja mittaustekniikasta opintojen tai aiemman työkokemuksen ansiosta
 • Vähintään perustason ohjelmointiosaaminen (esim. Python)
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta esimerkiksi tuotannon testauksen/testilaitteiden, elektroniikkasuunnittelun tai teollisuuselektroniikan parista sekä TestStand tai LabVIEW työkaluista.

Menestyäksesi tehtävässä olet:

 • Taitava tiimipelaaja – omaat erinomaiset yhteistyötaidot
 • Oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisutaitoinen – haluat viedä asioita eteenpäin ja kannat vastuun tehtävistäsi
 • Aktiivinen ja utelias – haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi:

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

GPV Finland Oy

GPV Group on Euroopan toiseksi suurin elektroniikan valmistuspalveluja (EMS) tarjoava yritys. Yritys muodostui Enicsistä ja GPV:stä, jotka yhdistivät voimansa lokakuussa 2022. GPV:llä on 19 tuotantolaitosta ja 11 toimistoa kolmessa maanosassa ja 7500 työntekijää maailmanlaajuisesti. Suomessa GPV:llä on toimipisteet Lohjalla, Vantaalla ja Oulussa.

Tarjoamme elektroniikkavalmistusta ja monenlaisia siihen liittyviä palveluja blue chip -yrityksille teollisuusteknologian, rakennusteknologian, kuljetuksen, mittauksen ja valvonnan, puhtaan teknologian, lääketieteellisen teknologian ja kuluttajien hightechmarkkinoilla.

Uskomme, että ihmiset luovat tuloksia. Olemme sitoutuneet tekemään GPV:stä loistavan paikan kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Pyrimme ylittämään odotukset ja tuottamaan huippuosaamista yli aikavyöhykkeiden ja erikoistumisalojen. Tavoitteenamme on luoda merkitystä kaikessa toiminnassamme - sekä asiakkaillemme että toisillemme.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Sara Näkki tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101798

Hae työpaikkaa!