My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101844

Head of Marketing and Design, Nordicbuddies

Nordicbuddies on suomalainen hurjaa vauhtia kansainvälisesti kasvava muotibrändi, jonka missiona on suunnitella, tuottaa ja myydä muotituotteita erityisesti nuorille aikuisille. Brändin keskiössä ovat Muumi ja Mauri Kunnas lisenssit. Nordicbuddies on perustettu vuonna 2019, ja brändi on kasvanut ennätysvauhdissa yhdeksi suurimmaksi Muumi-lisenssinhaltijaksi maailmassa. Tänä päivänä yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Japanissa sekä jakelua 18 eri maassa.

Nyt etsimme idearikasta henkilöä Head of Marketing & Design -rooliin liittymään Nordicbuddiesin kunnianhimoiseen ja dynaamiseen joukkoon! Kyseessä on ainutlaatuinen rooli, jossa pääset johtamaan Nordicbuddiesin brändin visuaalista suuntaa ja ohjaamaan graafisen suunnittelun tiimiä.

Hae tästä

Sijainti: Helsinki

Ala: Marketing / Information / Media

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Huhtikuu 2024, Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Nordicbuddiesin toiminnan keskiössä on yrityksen brändi ja visuaalinen ilme. Head of Marketing and Design -roolissa tehtävänäsi on johtaa ja osallistua aktiivisesti koko Nordicbuddies -brändin kansainvälisen visuaalisen ilmeen kehittämiseen ja toteuttamiseen, samalla vaikuttaen olennaisesti brändin kansainväliseen kasvuun. Lisäksi osallistut aktiivisesti brändin tuotesuunnitteluun sekä uusien tuotteiden ideointiin ja kehitykseen. Toimit johtoroolissa markkinointikampanjoiden suunnittelussa, ja yhteistyössä graafisen tiimin kanssa kehität innovatiivisia kampanjoita, jotka vangitsevat kohdeyleisön huomion tukien Nordicbuddiesin kasvustrategiaa. Roolissasi johdat tiivistä ja osaavaa graafisten suunnittelijoiden luovaa tiimiä.

Vastuullasi on:

 • Graafisen tiimin toiminta ja esihenkilötehtävät: Olet vastuussa Nordicbuddiesin graafisen tiimin sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden johdosta. Suunnittelet ja vastaat yritysyhteistöistä, jotka tukevat Nordibuddiesin kasvustrategiaa.
 • Brändin visuaalisen ilmeen johtaminen ja toteutus: Varmistat, että Nordicbuddiesin brändi heijastuu vahvana ja yhtenäisenä kaikissa visuaalisissa ilmaisuissa. Johdat brändistrategiaa ja kehität visuaalisia elementtejä, jotka erottuvat kilpailijoista.
 • Markkinointikampanjoiden ideointi, suunnittelu ja toteutus: Olet johtoroolissa markkinointikampanjoiden suunnittelussa alusta loppuun.
 • Markkinointikampanjoiden seuranta ja analyysi: Olet vastuussa markkinointikampanjoiden tulosten analysoinnista. Hyödynnät analyyttisia taitojasi seurataksesi kampanjoiden tehokkuutta, ja teet tarvittavat parannukset saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.
 • Some-yhteistöiden suunnittelu ja toteutus: Kehität ja toteutat some-yhteistyösuunnitelmia ja luot kiinnostavia sisältöjä yhdessä graafisen tiimin kanssa.
 • Tuotesuunnittelun tuki: Osallistut aktiivisesti Nordicbuddiesin tuotesuunnitteluun ja tuet graafista tiimiä tuotevisioiden toteutuksessa.
 • Viimeisimpien trendien seuranta: Olet ajan hermolla muotimaailman ja markkinoinnin trendeissä.

Etsimme

 • Sinulla on kokemusta graafisesta suunnittelusta ja B2C-tuotteiden/brändien menestyksekkäästä markkinoinnista ja mainonnasta.
 • Sinulla on aiempaa kokemusta brändien kehittämisestä ja brändistrategian suunnittelusta sekä toteutuksesta.
 • Olet vahva markkinoinnin ja graafisen suunnittelun ammattilainen, jolla on kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai kykyä ohjata tiimiä ja hallita kokonaisuuksia.
 • Analyyttista ajattelutapaa ja kykyä tuoda näkemyksiä markkinoinnin työkalujen kehittämiseen.
 • Olet idearikas ja sinulla on vahva visuaalinen silmä kaupallisuudelle sekä osaat taitavasti kommunikoida visuaalisista ideoista graafisille suunnittelijoille.
 • Olet näkemyksellinen joukkuepelaaja ja rohkea tekijä, joka uskaltaa rikkoa rajoja.
 • Työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas. Sinulla on kokemusta projektiluontoisesta työskentelystä ja olet teknisesti taitava.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Rekrytointiprosessimme

Kiinnostuitko? Tässä prosessissa NordicBuddies työskentelee yhdessä Winonan kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä konsulttiimme: Emma Eira, sähköposti: emma.eira@winonagroup.com , +358 50 4708761. Odotamme hakemustasi! Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja ilmoitus voi sulkeutua ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Emma Eira tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa emma.eira@winonagroup.com Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101844

Hae tästä