My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102945

ICT-Manager, NEP Finland Oy

NEP Finland on yli 30 vuoden ajan ollut arvostettu yhteistyökumppani TV-tuotannossa sekä Pohjoismaissa, että maailmanlaajuisesti. Urheilu, viihde, kalustovuokraus, studiotuotanto ja ulkotuotanto ovat olleet osa yhtiön DNA:ta jo vuosia. NEP Finland on tarjonnut palveluita Rallin MM-sarjalle, Euroviisuille, Olympialaisille sekä ollut osana monissa muissa kansainvälisissä sekä paikallisissa TV-tuotantokokonaisuuksissa.

NEP Finland on osa NEP-konsernia, joka on globaali toimija TV-tuotannon saralla ja alan innovatiivinen edelläkävijä. Konsernilla on yli 4000 työntekijää yli 20 maassa. Suomessa NEP työllistää 80 kokopäiväistä ammattilaista ja tekee yhteistyötä vuosittain yli 200 kumppaniyrityksen kanssa

Hae tästä

Sijainti: Helsinki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

  • Kilpailutuksiin osallistuminen myynnin tukena: Tuet myyntiä osallistumalla tarjousprosessiin IT-näkökulmasta. Tarjoat asiantuntemusta muun muassa palvelimiin, kytkimiin, ohjelmistoihin ja muureihin liittyen yhdessä kollegoidesi kanssa. Varmistat tarjousten teknisen laadun ja kilpailukyvyn, analysoit asiakastarpeita ja ehdotat innovatiivisia ratkaisuja.
  • Projektien suunnittelu, toteutus ja ylläpito: Pystyt viemään IT-projekteja itsenäisesti alusta loppuun, suunnitteluvaiheesta aina lopulliseen toteutukseen asti
  • Tekninen tuki ja asiantuntemus: Tarjoat ensiluokkaista IT-tukea ja asiantuntemusta TV-tapahtumatuotantoprojekteissa sekä tuet asiakkaita erilaisissa teknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa palvelimiin, IT-infrastruktuuriin tai verkkoon liittyen.
  • Uusien teknologisten ratkaisujen kehitys: Osallistut aktiivisesti uusien teknologisten ratkaisujen suunnitteluun ja kehitykseen yhdessä teknisen tiimin kanssa. Pyrit innovoimaan ja löytämään uusia tapoja parantaa lähetyksen tai tapahtuman teknistä toteutusta ja kokemusta.
  • Integraatio ja suorituskyky: Yhdessä sidosryhmien kanssa varmistat teknisten järjestelmien saumattoman integraation ja suorituskyvyn tapahtumissa ja lähetyksissä.
  • Konsernitason yhteistyö: Toimit kansainvälisessä ympäristössä osana Group ICT-tiimiä ja osallistut Group ICT-tiimin yhteisiin tapaamisiin.

Etsimme

· Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa · Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja kokemus IT-infrastruktuurin tai verkonhallinnasta · Olet työskennellyt monimutkaisten teknologisten järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen parissa · Olet ensiluokkainen ongelmanratkaisija, joka pystyy nopeasti tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmia · Sinua motivoi innostus ja halu kehittyä ja osallistua aktiivisesti uusien teknologioiden kehitykseen · Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia asiakasrajapinnassa, tiimissä sekä eri sidosryhmien kanssa

Rekrytointiprosessimme

Kiinnostuitko? Tässä prosessissa NEP työskentelee yhdessä Winona Finlandin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä konsulttiimme: Emma Eira, sähköposti: emma.eira@winonagroup.com, +358 50 4708761.

Odotamme hakemustasi! Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja ilmoitus voi sulkeutua ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Emma Eira tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa emma.eira@winonagroup.com Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102945

Hae tästä