My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104280

IT Service Management- asiantuntija, Fintraffic Raide Oy, Helsinki

Oletko jo kokenut IT-palveluiden kehittämisen ja hallinnan ammattilainen? Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta ITSM-prosesseista, niiden kehittämisestä ja hallinnasta? Siinä tapauksessa tämä rooli voisi olla sinulle täydellinen! Asiakkaamme Fintraffic Raide Oy etsii tiimiinsä uutta ITSM asiantuntijaa, joten jos kiinnostuit niin lue alta lisää ja hae mukaan jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Fintraffic Raide Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

ITSM-asiantuntijana päävastuusi on IT-palveluiden hallinnan strateginen suunnittelu ja ITSM-prosessien määrittely.

Vastaat Fintraffic Raide Oy:n ITSM-prosessien suunnittelusta, toteutuksesta, hallinnasta ja niiden jatkuvasta parantamisesta. Työssäsi sovellat yhtiömme käyttöön ISO20000 ja/tai ITIL-mallia prosessien suunnittelussa ja kehittämisessä sekä otat vastuun uusien ITSM prosessien tai parannusten suunnittelusta ja käyttöönotosta organisaatiossa. Lisäksi vastaat ITSM-prosessien päivittäisen operatiivisen johtamisen ja valvonnan menetelmien kehittämisestä sekä ohjeistamisesta. Esimerkkejä tarpeistamme on IT ympäristöjemme omaisuuden- ja muutostenhallinnan, raportointimme laadun ja sen kustannustehokkuuden parantaminen.

Prosessien yhteensovittamista teet yhteistyössä Raiteen organisaation vastuuhenkilöiden kanssa. ITSM järjestelmäkehitystyötä teet aktiivisesti Fintraffic konserni IT:n ja ITSM palvelutoimittajiemme kanssa.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden kehittää ja vaikuttaa organisaation IT-palveluiden laatuun ja tehokkuuteen.
 • Mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan huippuammattilaisten seurassa
 • Todella mielenkiintoisen, haasteellisen ja vastuullisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
 • Kannustavan ja innostavan työympäristön.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja etuudet

Työtehtävät

 • Varmistat, että organisaatio hyötyy parhaalla mahdollisella tavalla ITSM-prosessien tarjoamista hyvistä käytännöistä
 • Osallistut aktiivisesti IT-palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen ITIL-mallin mukaisesti, hyödyntäen omaa kokemustasi ja osaamistasi organisaatiomme henkilöiden avuksi.
 • Varmistat, että ITSM-järjestelmämme prosessit ovat tehokkaasti muotoiltuja ja tukevat organisaatiomme liiketoimintatarpeita.
 • Osallistut aktiivisesti ITSM-järjestelmien toiminnan määrittelyyn, käyttöönottoon ja integraatiosuunnitteluun.
 • Vastaat organisaatiollemme järjestettävistä ITSM-koulutuksista.

Etsimme

 • Kokemus IT-palveluiden kehittämisestä ja hallinnasta organisaatiossa.
 • Vahva kokemus ja osaaminen ITSM-prosesseista sekä niiden kehittämisestä ja hallinnasta.
 • Hyvä tekninen osaaminen ja kokemus IT-palveluiden hallinnasta.
 • Erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot sekä suomeksi että englanniksi.
 • ITIL Expert tai Master -sertifiointi.

Eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus erityisesti ServiceNow-järjestelmästä on plussaa.
 • Kokemus Atlassian JIRA tai vastaavista ITSM-työkaluista on eduksi.

Menestyäksesi roolissa:

 • Tarvitset pitkäjänteistä ja tavoitteellista ajattelutapaa.
 • Erinomaisia yhteistyötaitoja.
 • Aitoa halua oppia raideliikenteen toimintamalleja.

Tehtävään valinnan edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteenoikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.

Fintraffic on vahvasti sitoutunut arvoihinsa, jotka ohjaavat heidän toimintaansa. Tutustuthan näihin Fintrafficin arvovideon kautta: https://youtu.be/1mR0bPjwBfI.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Fintraffic Raide Oy

Fintraffic Raide - turvallista ja ympäristöystävällistä rautatieliikennettä Tehtävänämme on varmistaa tiiviissä yhteistyössä sen, että raiteilla voi matkustaa ja kuljettaa turvallisesti, sujuvasti ja ympäristöystävällisesti. Työmme on koko Suomelle merkityksellistä, sillä rataverkolla liikkuu vuosittain puoli miljoonaa junaa ja kymmeniä miljoonia matkustajia.

Palveluihimme kuuluvat rautateiden liikenteenohjaus, kapasiteetinhallinta ja liikennesuunnittelu. Tuotamme myös junamatkustajien matkustajainformaatiopalveluita sekä vastaamme sähköradan valvonnasta ja käytöstä. Rataliikennekeskuksemme ylläpitää valtakunnallista tilannekuvaa. Tilannekoordinaattori-palvelumme toimii asiantuntija-apuna onnettomuus- ja häiriötilanteissa. Tarjoamme turvavalvomon ja liikenteen laadun valvomon palveluja. Digirata-hankkeen kehitys- ja verifiointivaiheen toteuttaminen on meidän vastuullamme.

Toimintaamme ohjaavat turvallisuus, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja vankka ammattitaito. Meillä  työskentelee noin 490 työntekijää  usealla paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Työnantajana Fintraffic Raide Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Camilla Elo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104280

Hae työpaikkaa!