Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097025

IT-asiantuntija, Convergens Oy, Espoo

Oletko IT-asiantuntija, jolla on jo jonkin verran asiantuntemusta IT-ympäristöistä ja niiden kehittämisestä ja ylläpidosta? Pidätkö työskentelystä dynaamisessa, kansainvälisessä tiimissä ja sinulla on vahva halu antaa oma panoksesi ja oppia? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Convergens Oy:lle IT-asiantuntijaa. Jos arvostat luovaa vapautta mutta ymmärrät standardien, prosessien ja viestinnän tärkeyden, lue lisää alta, sillä meillä on sinulle jännittävä tilaisuus!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Convergens Oy

Paikkakunta: Espoo

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Etsimme nyt kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen IT-asiantuntijaa tukemaan järjestelmätukiasiakkaita ja ylläpitämään asiakkaiden sekä sisäisiä IT-järjestelmiä ja -ympäristöjä. Työ on jonkin verran liikkuvaa pääkaupunkiseudulla, joten B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellinen.

Työnkuva on monipuolinen sisältäen asiakkaiden IT-infran ylläpitoa, projektityötä, erilaisia huolto- ja korjaustehtäviä sekä sisäistä järjestelmäkehitystä ja IT-tukea. Työ painottuu asiakasrajapintaan, joten sinulla tulee olla ongelmanratkaisukyvyn lisäksi hyvät sosiaaliset taidot. Lisäksi sinun tulee olla itseohjautuva ja ottaa vastuuta tekemästäsi työstä.

Tarjoamme

Tarjoamme poikkeuksellisen mahdollisuuden, joka on muutakin kuin vain työtä. Kun liityt tiimiimme, löydät maailman, jossa työsi on sekä merkityksellistä että mukaansatempaavaa, ja sitä ympäröi joukko lahjakkaita ja kannustavia työtovereita. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme maailmanluokan asiakkaiden kanssa, jotka ovat alansa tunnustettuja johtajia, altistaen sinut jännittäville ja vaikuttaville projekteille, jotka kattavat laajan valikoiman sovelluksia ja huipputeknologiaa.

Meillä et tunne oloasi koneen hammaspyöräksi - päinvastoin, roolisi on meille olennaisen tärkeä ja äänesi kuuluu. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää rooliasi kasvavassa organisaatiossa ja oikea mahdollisuus parantaa tapaa, jolla asioita hoidetaan. Tässä roolissa on useita mahdollisia kehityspolkuja, kuten vanhempi asiantuntija, tiimin johtaminen tai projektihallinta, joita voit harkita kiinnostuksesi perusteella. Palkitsemismallimme on oikeudenmukainen ja vertailukelpoinen alan muihin toimijoihin.

Työtehtävät

 • Asiakkaiden ja sisäisten IT-järjestelmien tuki ja ylläpito
 • Asiakastyö ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
 • Muut IT-asiantuntijan tehtävät

Etsimme

 • Microsoftin palvelin- ja työasematuotteiden hyvää hallintaa
 • Linux-palvelimien ja -työasemien hyvää hallintaa
 • Yleisimpien julkaisujärjestelmien hallintaa (mm. Wordpress ja Sharepoint)
 • Verkkoratkaisuosaamista, esim. LAN, WLAN, kytkimet, palomuurit
 • Verkkoprotokollien ymmärtämistä (verkkojen toiminta ja rakenne)
 • Ymmärrystä tietoturvasta laajempana käsitteenä ja tietoturvatuotteista
 • Virtualisointialustojen hallintaa (VMWare ja Citrix)
 • Varmistusratkaisujen hallintaa ja varmistusstrategioiden ymmärtämistä
 • Etähallintaratkaisujen hallintaa
 • Yleisimpien työpöytäsovellusten hallintaa (Office365, Acrobat, Photoshop, Illustrator, Gimp, InkScape, WorkShare Compare, M-Files, OneDrive, Teams, Visio, LibreOffice, RemoteDesktop)
 • Osaamista tiedonhallintamallista ja ITIL 4 käytännöistä
 • Mobiililaitteiden tuntemusta ja mobiililaitehallinnan osaamista
 • Kykyä tuottaa järjestelmädokumentaatiota ja englannin kielen hyvää hallintaa
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön

Seuraavista on myös hyötyä:

 • Kokemus IT projektien johtamisesta
 • Ohjelmointiosaaminen ja kokemus, esim. Python, C, JavaScript

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Convergens Oy

Olemme pk-yritysten sulautettujen järjestelmien, älykkäiden verkkolaitteiden sekä ICT-järjestelmien ja -prosessien kehittämiseen erikoistunut ICT-palveluyritys. Missiomme on auttaa asiakkaitamme, tiimiämme ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tarjoamalla luotettavia ja kestäviä ratkaisuja, palveluita ja tuotteita soveltamalla teknologiaa luovasti ja tehokkaasti. Meillä on 26 vuoden kokemus palveluiden toimittamisesta asiakaslähtöisellä, analyyttisellä ja ketterällä lähestymistavalla.

Tiimin jäsenten hyvinvointi, kehittyminen ja suorituskyky on meille tärkeää. Tarjoamme joustavia työjärjestelyjä, motivoivia haasteita ja oppimismahdollisuuksia. Työskentelemme pienissä projektiryhmissä omilla prosesseillamme ja työkaluillamme. Arvostamme läpinäkyvyyttä, minimoimme byrokratiaa ja tuemme työntekijöidemme menestystä. Olemme sitoutuneet kestävään kasvuun ja jatkuvaan parantamiseen.

Työnantajana Convergens Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!