Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15093435

Järjestelmäasiantuntija (rakennusautomaatio), Siemens, Espoo

Siemens Osakeyhtiö

Etsimme tulevaisuuden rakennusautomaatiojärjestelmien ammattilaisia asiakaskohteiden pariin Etelä-Suomen alueelle Siemens Infrastructure -yksikköön. Oletko jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt sähkö-, automaatio- tai LVI-alan ammattilainen, joka on kiinnostunut työskentelemään rakennusautomaatiojärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Haluatko itsenäisesti huolehtia, että asiakkaan järjestelmät ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti? Mikäli automaatiojärjestelmät ja LVIS -prosessit ovat sinulle tuttuja, olet etsimämme henkilö!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Siemens Osakeyhtiö

Paikkakunta: Espoo

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua. Talotekniikan ammattilaisena tehtävänäsi on huolehtia siitä, että asiakkaan rakennusautomaatiojärjestelmät ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti. Tässä tehtävässä pääset automaatiojärjestelmien ohjelmoinnin, digitaalisten integraatioiden ja käyttöönoton kautta rakentamaan kokonaisuuksia, joiden avulla kiinteistöjen LVIS-prosesseja hallitaan kokonaisvaltaisesti. Tässä tehtävässä yhdistyy automaatiojärjestelmien ohjelmointiin liittyvät tekniset työtehtävät, sekä teknisenä asiantuntijana toimiminen yhdessä asiakkaan teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä pääset siis yhdistämään automaatio-osaamisen asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Tukikohtanasi on Espoon palveluyksikkömme ja teet läheistä yhteistyötä Etelä-Suomen alueella olevien asiakkaiden sekä Siemensin teknisten asiantuntijoiden että projektiorganisaation kanssa.

Tarjoamme

 • Haasteellisen tehtävän huipputiimissä modernin teknologian parissa
 • Mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi isossa yhtiössä.
 • Kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti
 • Merkityksellisen työn yrityksessä, joka tehostaa esimerkiksi kiinteistöjen ympäristöystävällisyyttä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät

 • Kiinteistöjen LVIS-prosessien automaatioon liittyvät tehtävä
 • Digitaalisiin integraatioihin ja käyttöönottoon liittyvät tehtävät
 • Automaatiojärjestelmien ohjelmointi
 • Teknisenä asiantuntijana toimiminen asiakasprojekteissa ja teknisten projektien myyntiin liittyvät tehtävät
 • Yhteistyö Etelä-Suomen alueella olevien asiakkaiden sekä Siemensin teknisten asiantuntijoiden että projektiorganisaation kanssa

Etsimme

 • Hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön
 • Soveltuvaa koulutusta esim. AMK sähkö- tai automaatioinsinööri
 • Käytännön kokemusta automaatio-/sähkötöistä tai -tekniikasta
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen perusteiden hallintaa
 • IT:n perustaitoja esim MsOffice
 • Pääasiassa toimialueellasi tapahtuva liikkuva työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta

Muuta tietoa

 • Aloitus: Sopimuksen mukaan
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Leppävaara, Espoo + liikkuva työ Etelä-Suomen alueella
 • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Siemens Osakeyhtiö

Me Siemensillä rakennamme intohimoisesti parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Siemensin toimintaa ohjaavat vastuullisuus, huippuosaaminen ja innovatiivisuus. Meillä pääset rakentamaan kestävää tulevaisuutta. Uskomme, että avoin ja hyväksyvä työkulttuuri auttaa meitä menestymään ja osaajia viihtymään.

Siemens toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut edistävät älykästä energiajärjestelmää, tehokasta liikennettä sekä kilpailukykyistä teollisuutta. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Olemme aktiivinen osa yhteiskunnan kehitystä ja samalla osa meidän jokaisen elämää. Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!