Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097197

Järjestelmäasiantuntija (Sharepoint), 2M-IT, etätyö Suomessa, mahdollisuus lähityöhön 2M-IT:n toimistoilla

2M-IT Oy

Haluaisitko saada työn, jota voit tehdä joustavasti etänä tai toimistolla juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii? Jos sinulla on koulutus IT-alalta, ja haluaisit syventyä SharePointin ihmeelliseen maailmaan, niin tämä voi olla tuleva työsi. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: 2M-IT Oy

Paikkakunta: Eri paikkakunnat

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kokoaikatyö, AvainTESin mukaan 36 h 15 min / viikko

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme 2M-IT:lle Järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään SharePointin parissa tiimiin, joka tukee sinua ammatillisessa kasvussasi. On tärkeää, että sinulla on vahva perusosaaminen tietotekniikasta esimerkiksi opintojen kautta, ja vahva halu päästä oppimaan uutta ja kehittyä alasi rautaiseksi ammattilaiseksi. Etuna näemme, jos sinulla on ennakkoon osaamista ja/tai kokemusta SharePointin käytöstä tai ylläpidosta.

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen. Sinulla on vahva halu oppia uutta ja kehittyä urallasi. Olet työotteeltasi itsenäinen, mutta kykenet myös tiimityöskentelyyn.

Tuemme ammatillista kehittymistäsi kokeneiden Sharepoint-osaajien perehdytyksellä. Perehdytämme työhön, ota rohkeasti koppia!

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen työympäristön vastuullisessa yrityksessä ja tärkeässä toimiympäristössä
 • Tukea ammatilliseen kasvuusi
 • Mahdollisuuden tehdä töitä 100% etänä, tai halutessasi joltakin 2M-IT:n toimistolta käsin

Työtehtävät

 • SharePoint alustojen ylläpito ja niihin liittyvien ongelmien selvitys sekä asennukset ja päivitykset
 • Konfiguraatiomuutokset, migraatiot ja valvonta
 • SharePoint sivustojen ylläpito
 • Sivustojen suunnittelu ja määrittely asiakkaan kanssa
 • Sivustojen toteutus (ulkoasu, rakenne, navigaatio, tietomallit sisältötyypit)

Etsimme

 • Kielitaito: Suomi
 • Koulutus: IT alan AMK-, DI- tai yliopistokoulutus (esim. tietojärjestelmätieteet)
 • Kokemus SharePoint alustojen ylläpidon parissa työskentelystä nähdään etuna

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Innokas ja motivoitunut oppimaan
 • Itseohjautuva
 • Ratkaisukeskeinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

2M-IT Oy

2M-IT on sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. He kehittävät ratkaisuja sosiaali- ja terveys­palveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. He kantavat yhteiskuntavastuunsa julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä. Suurimmat 2M-IT:n omistajat ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, Vaasan sairaanhoitopiiri sekä Porin kaupunki.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!