chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15098682

Java-kehittäjä, Insta, Tampere

Insta Advance Oy

Motivoiko sinua merkitykselliset työtehtävät ja haastavat projektit? Insta etsii uutta henkilöä tiimiinsä, joka kehittää johtamisjärjestelmiä Suomen Puolustusvoimille. Tässä työssä pääset haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin, joiden kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä alan huipputekijäksi! Voit olla IT-alan tuore ammattilainen tai jo kokeneempi osaaja, joka innostuu Javasta. Lue lisää alta ja hae jo tänään, sillä etenemme haussa nopeasti!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Insta Advance Oy

Sijainti: Tampere

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Tässä työssä pääset kehittämään ilmapuolustuksen johtamisjärjestelmää, tilannekuvaratkaisuja, simulaatioratkaisuja sekä yhdyskäytäväratkaisuja. Tekemilläsi tehtävillä on aidosti merkitystä suomalaisen yhteiskunnan turvallisuudelle! Saat mahdollisuuden syventää sekä laajentaa osaamistasi suoraan haastavien projektien parissa. Juniorina saat myös aina tukea tiimisi seniorikehittäjiltä, jotka tukevat sinua asiantuntijuutesi kehittymisessä. Toimintaympäristön vuoksi pääset tehtävässä syventymään myös tietoturvaan osana ohjelmistokehitystä. Osaamisesi kehittyessä voit rakentaa omaa urapolkuasi sinulle mieleiseen suuntaan, esimerkiksi olla asiantuntijana mukana arkkitehtuurityössä, edetä projektinhallinnan tehtäviin tai tehdä sivuttaisliikkeitä erilaisten projektien, kontekstien tai teknologioiden pariin.

Riippuen teknisestä taustastasi, osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävänkuvasi voi painottua selkeästi full-stack kehitykseen tai sitä voidaan painottaa voimakkaammin back-endiin. Tehtävissä on tarjolla myös vaihtelua ja pääset sekä laajentamaan että syventämään ohjelmisto-osaamistasi monipuolisten mahdollisuuksien myötä.

Tarjoamme

 • Kokeneen ja kannustavan tiimin tuen, joka perehdyttää sinut rooliisi ja auttaa sinua kasvamaan ammattilaisena
 • Vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä eri projekteissa
 • Vakituisen työsuhteen kiinnostavalla alalla
 • Paikan yrityksestä, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen, joka näkyy muun muassa pitkinä työsuhteina

Työtehtävät

 • Ilmapuolustuksen johtamisjärjestelmän kehittäminen pääosin Javalla
 • Simulaatioratkaisujen ja yhdyskäytäväratkaisujen toteuttaminen
 • Tietoturvan ohjelmistokehitykseen liittyvät tehtävät

Etsimme

 • Aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja back-end puolesta, erityisesti Javasta (esimerkiksi harjoittelun tai kesätyönkokemuksen kautta)
 • Soveltuva korkeakoulututkinto IT-alalta
 • Oma-aloitteinen ote työtehtäviin ja kyky viedä oppimasi asiat käytäntöön
 • Suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito

Katsomme eduksi osaamisen seuraavista teknologioista: Spring Beans, NetBeans, OSG, Java Swing, ja Mercurial. Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Tehtävään valituille henkilöille tullaan suorittamaan turvallisuusselvitys.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Insta Advance Oy

Olemme edelläkävijä ja luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen, ohjelmistokonsultoinnin ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta, suorituskykyä ja vastuullisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Yksityisomisteisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutuneisuus sekä vahva suomalainen arvopohja tekevät meistä kumppanin, johon asiakkaamme ovat voineet luottaa, jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Suuntaamme kansainvälisille markkinoille kyberturvallisuuden tuotteiden ja palvelujen sekä puolustusratkaisujen avulla. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus muodostavat toimintakulttuurimme perustan. Vuonna 2022 perheyhtiömme henkilöstömäärä oli noin 1 150. Lue lisää Instasta.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ella-Juulia Ora tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15098682

Hae työpaikkaa!