My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101737

Jr. Kustannuslaskija, Granlund, Kaarina

Granlund Oy

Etsimme asiakkaallemme Granlundille kustannuslaskijaa heidän osaavaan kustannuslaskennan tiimiinsä Kaarinaan. Voit olla esimerkiksi sähkötekniikan loppuvaiheen opiskelija tai halukas löytämään polkusi työelämän puolella. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia alasta uusien ohjelmien parissa, ja saat työskennellä kokeneen tiimin tukemana. Roolissa menestyy aktiivisella, oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Mikäli kiinnostuit, lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Granlund Oy

Sijainti: Kaarina

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Kustannusasiantuntijana vastaat sähkösuunnittelun kustannuslaskennasta asiakkaille. Tehtäviisi kuuluvat niin budjettiarvioiden laatiminen kuin valmiista suunnitelmista tehtävä laskenta. Teet laskentaa aktiivisessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten rakennuttajien, rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Toimit keskeisenä linkkinä Granlundin sisällä kustannuslaskennan, rakennuttamisen ja taloteknisen suunnittelun asiantuntijoiden välillä. Saat vankan tuen kokeneelta tiimiltä, ja sinulla on mahdollisuus käyttää alan uusimpia ohjelmia, osallistua aktiivisesti niiden kehittämiseen ja pysyä ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
 • Kattavan perehdytyksen alan ammattilaisten johdolla
 • Mukavan ja työtäsi tukevan työyhteisön
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet

Työtehtävät

 • Sähkösuunnittelun kustannuslaskenta
 • Budjettiarvioiden laatiminen
 • Aktiivinen yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkötekniikan insinööri)
 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Hyvät tietotekniset taidot

Kokemus Autocad-ohjelmistojen ja Solibrin käytöstä katsotaan eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
 • Sosiaalinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava
 • Ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen

Muuta:

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde
 • Sijainti: Kaarina

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Granlund Oy

Granlund Oy on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, joka panostaa alan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen. Rakennamme kestävää ja älykästä tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Yli 1 450 asiantuntijaamme palvelee lähes 30 toimipaikassa ympäri Suomen. Lisäksi meillä on kansainvälistä liiketoimintaa mm. Pohjoismaissa, Baltiassa ja Isossa-Britanniassa.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Tiina Niskanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101737

Hae työpaikkaa!