Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15096538

Käyttöinsinööri, Enerva Oy (Mikkeli)

Haemme nyt käyttöinsinööriä työskentelemään mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin Mikkeliin asiakasyrityksellemme Enerva Oy:lle. Tässä työssä pääset osaksi menestyvää ja ainutlaatuista palveluyhtiötä, joka huolehtii sähköverkon valvonnasta ja ylläpidosta verkkoyhtiön kumppanina. Tehtävässä pääset työskentelemään sähköverkon valvonnan sekä sähköverkkoon liittyvien projektien ja asiantuntijatyön parissa. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen, ja osaavien kollegoiden tuen. Mikäli kuvailet itseäsi kehittymishaluiseksi ja innokkaaksi sähkötekniikan osaajaksi, hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien kandidaattien löytyessä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Enerva Oy

Paikkakunta: Mikkeli

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Käyttöinsinöörin roolissa pääset mukaan Enervan asiantuntevaan työyhteisöön, jossa töitä tehdään hyvällä yhteishengellä. Kattavan perehdytysjakson jälkeen opit huolehtimaan siitä, että sähköt pysyvät päällä ajankohdasta riippumatta. Työajastasi käytät noin puolet käyttötehtäviin operoiden ja valvoen sähköverkkoa. Tehtävääsi kuuluu selvittää sähköverkossa esiintyviä ongelmia sekä ohjeistaa ja avustaa kentällä toimivia asentajia valvomosta käsin. Sähköverkon valvontaan ja operoimiseen liittyvä työ tehdään kahdessa vuorossa, joita seuraa arkeen joustoa tuovat vuorovapaat. Toisen puolen ajasta pääset toimimaan projekti-insinöörin tehtävissä halliten laajoja kokonaisuuksia esimerkiksi sähköverkon rakennuttamisen ja kunnossapitoon liittyvien projektien parissa tai sähköasemiin liittyvien projektien parissa yhdessä projektipäällikön kanssa. Tämä osa työtä tehdään joustavan toimistotyöajan puitteissa ja tehtävän kuva voidaan muokata osaamisen ja kiinnostuksesi mukaan! Työskentelet n. 2 viikkoa käyttötehtävien parissa valvomossa, ja toiset kaksi viikko projekti-insinöörin tehtävissä toimistossa. Perehdytysjakson jälkeen voit työskennellä halutessasi myös Lappeenrannasta tai Elimäeltä käsin.

Enerva tarjoaa sinulle

 • Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
 • Modernit työskentelyvälineet ja monipuolisen työnkuvan
 • Laajat kehittymismahdollisuudet ketterässä organisaatiossa
 • Viihtyisän työyhteisön
 • Kattavat kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävät työsuhde-edut, (mm. polkupyöräetu, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus)

Työtehtävät

 • Sähköverkon operointi ja valvonta
 • Sähköasemiin ja sähköverkkoon liittyvien projektien koordinointi.

Etsimme

 • Sähkötekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Aiempaa kokemusta sähköasemista sekä sähköverkon parissa työskentelystä.

Työntekijänä olet:

 • Oma-aloitteinen
 • Rauhallinen ongelmanratkaisija
 • Määrätietoinen ja systemaattinen
 • Hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja

Rekrytointiprosessimme

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Enervan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Enerva Oy

Enerva on ainutlaatuinen palveluyhtiö, joka hoitaa sähköverkon valvonnan ja ylläpidon verkkoyhtiön kumppanina. Enervan vastuulla on 48 000 kilometriä sähköverkkoa ja 265 000:n loppuasiakkaan häiriötön sähkönkäyttö ─ vuoden jokaisena päivänä. Sähköverkon pituudella laskettuna Enervan valvoma verkko on kolmanneksi suurin Suomessa. Sähköverkon 24/7 valvonnan lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen osaamista erilaisiin sähköverkon projekteihin ja asiantuntijatyöhön. Toiminnan keskiössä on kunnossapitokokonaisuudet (0,4-110kV), rakennuttaminen, sähköasemapalvelut ja sähköverkon suojauspalvelut. Kaikki Enervan toiminta tähtää erinomaiseen sähköverkon käyttöön.

Työnantajana Enerva Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!