My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102046

Kesätyö! Varastotyöntekijä, Hoberg & Driesch, Turenki

Hoberg & Driesch Finland Oy

Oletko logistiikan, teollisuuden tai tuotannon opiskelija? Etsimme nyt tulevaisuuden potentiaalia kesätöihin Hoberg & Drieschin Turengin varastolle! Varastollamme pääset käsittelemään terästä, ja tutustumaan logistiikkapisteemme toimintaan monipuolisesti. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja tarkka. Koulutamme työtehtäviin ja toimintatapoihin -kokemusta ei siis tarvita, joten työ sopii esimerkiksi alkuvaiheen korkeakouluopiskelijalle. Hae paikkaa pikimmiten, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa nopeasti.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Hoberg & Driesch Finland Oy

Sijainti: Turenki

Ala: Warehousing / Logistics

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, 37.5h / viikko

Aloitusajankohta: Touko-kesäkuu

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Varastotyöntekijänä Hoberg & Drieschin päävarastolla käsittelet teräsputkia ja niiden varastointia. Purat ja vastaanotat kuormia, hyödynnät kattonosturia ja vastapainotrukkia raskaiden lastien siirtämiseen, hyllytykseen, sekä automaattisahaa käyttäen lyhennät teräsputkia toivottuun mittaan. Roolissa toimit yhdessä tiimin kanssa, missä korostuu yhdessä tekeminen ja hyvä asenne.

Työajat sijoittuvat aikavälille 7-15, ja kesätyöt alkavat touko/kesäkuussa sopimuksen mukaan. Roolissa on myös mahdollista jatkaa työskentelyä joustavasti myöhemmin syksyllä opiskelujen ohessa.

Hoberg & Driesch on kasvava kansainvälinen yritys, jossa voi olla mahdollisuus edetä tulevaisuudessa uusiin tehtäviin, esimerkiksi kokoaikaisen työn, kesätyön tai diplomityön parissa!

Tarjoamme

  • Yritys panostaa tulevaisuuden potentiaaliin, ja pyrkiikin tarjoamaan mahdollisuutta urakehitykseen. Kansainvälisessä yrityksessä tulee nousemaan esille erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuudessa, mikä on varsinkin aikaisemmille kesätyöntekijöille oiva mahdollisuus
  • Motivoivan ja yhtenäisen työympäristön, missä kaikki kantavat kortensa kekoon
  • Kattavan ja sinulle muokatun perehdytyksen tehtävään

Työtehtävät

  • Tuotteiden hyllytys, keräily, pakkaus ja lähetys
  • Automaattisahan käyttö teräsputkien lyhennykseen
  • Kattonosturin ja vastapainotrukin käyttö

Etsimme

  • Korkeakouluopiskelijaa, esim. teollisuus/tekniikka/logistiikka
  • Sujuva suomen kielitaito
  • Valmius toimia fyysisessä työssä
  • Omatoiminen ja toimeentarttuva asenne, työtä varastolla riittää Aiempi kokemus varastosta tai trukin käytöstä on eduksi, mutta ei kriteeri, sillä asenne on tärkeintä.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Hoberg & Driesch Finland Oy

Hoberg & Driesch Finland Oy on saumattomiin ja hitsattuihin teräsputkiin, sekä pyöröteräksiin erikoistunut terästukkuliike, ja on osa vuonna 1948 perustettua, yksityisessä perheomistuksessa olevaa saksalaista Hoberg & Driesch konsernia. Hoberg & Driesch on 400 milj.€ liikevaihdollaan Euroopan johtavia toimijoita alallaan. Suomen tytäryhtiö toimii tiiviisti sidoksissa Saksan keskusvarastojen kanssa ja toimittaa niistä Suomeen koko konsernin tuotevalikoiman. Suomen varastosta H&D tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä varastointi- ja logistiikka ratkaisuja sekä sahauspalvelua.

"Me Hoberg & Driesch uskomme ihmisiin, sekä reiluun ja rehtiin toimintaan. Siis inhimilliseen, toisia kunnioittavaan työelämään. Meillä töitä tehdään rautaisella otteella ja tosissaan, mutta silti hymy huulilla. Yhdessä olemme enemmän! Toimintamme ydin on tarjota laaja valikoima korkealaatuisia saumattomia- sekä hitsattuja teräsputkia, jotka on valmistettu pääosin Euroopassa. Turengissa sijaitsevasta Suomen varastosta toimitamme tuotteita nopealla toimitusajalla, sahaamme määrämittaan, tarjoamme asiakaskohtaista varastointia, sekä toteutamme räätälöityjä logistisia ratkaisuja."

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jesperi Räsänen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102046

Hae työpaikkaa!