Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097323

Koodaava maisemasuunnittelija, Helsinki, Oulu tai Tampere

Haluatko jättää käden jälkesi kaupunkikuvaan? Oletko ohjelmoinnin taitaja, jolla on kiinnostusta työskennellä maisema-arkkitehtuurin parissa? Vai oletko kenties maisemasuunnittelija, jonka vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu koodaaminen? Haemme asiakkaallemme koodaavaa maisemasuunnittelijaa osaksi yrityksen asiantuntevaa joukkoa työskentelemään monipuolisten maisemasuunnitteluun liittyvien projektien parissa. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva osaaja tai jo kokeneempi alan ammattilainen, tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi mukaan. Pääasiallinen toimipisteesi vois sijaita esimerkiksi Oulussa, Tampereella tai Espoossa. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Paikkakunta: Espoo

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Maisemasuunnittelijana tulet osaksi osaavaa asiantuntijatiimiä, ja työskentelet erilaisissa maisemasuunnitteluun liittyvissä projekteissa. Projektit ovat kestoltaan vaihtelevia ja hyvin monipuolisia, mutta ne voivat liittyä esimerkiksi katu- ja puistoalueiden suunnitteluun. Asiakasyrityksemme toimintakenttä alalla on laaja, joten pulaa mielenkiintoisista projekteista ei tässä työssä tule! Isossa osassa rooliasi tulee olemaan myös esimerkiksi myös esimerkiksi maisemasuunnittelun manuaalisten tehtävien automatisoiminen parametrisen suunnittelun työkaluilla. Yksi työtehtävistäsi voi esimerkiksi olla erilaisten scriptien kirjottaminen Dynamo tai Grashopper -sovelluksilla. Tehtävänkuvaa on kuitenkin mahdollista muovata henkilön taidoista ja kokemustasosta riippuen. Etsimällämme henkilöllä on vähintään kiinnostusta niin koodaamista kuin maisemasuunnittelua kohtaan.

Tarjoamme

 • Tiiviin ja mukavan työporukan, jossa otetaan uudet kollegat lämpimästi vastaan
 • Mahdollisuuden työskennellä alan mielenkiintoisimmissa projekteissa
 • Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän sekä kattavat kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat työsuhde-edut, (mm. laaja työterveys, työkykyvakuutus, lounas- ja virkistysetu, polkupyörä- ja joukkoliikenne-etu)
 • Laajat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana
 • Joustavan hybridityömahdollisuuden

Työtehtävät

 • Maiseman tietomallintaminen
 • Suunnitelmien visualisointi
 • Parametriseen suunnitteluun liittyvien prosessin automatisointi
 • Yhteistyö projektitiimin kanssa
 • Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Soveltuva viheralan tutkinto(esim. hortonomi, maisema-arkkitehti tai tietotekniikka)
 • Sujuva suunnitteluohjelmistojen käyttö ja osaamista maiseman tietomallinnuksesta sekä visualisoinnista (esim. Autocad, Civil3D, Archicad, Twinmotion, Enscape)
 • Osaamista ohjelmoinnin parista (esim. Python)
 • Erinomaiset yhteistyötaidot
 • Osaamista Grashopper - ja dynamo -sovelluksista.
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

Asiakkaamme on kotimainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys. Yritys työskentelee sinnikkäästi kulisseissa, jotta liikenne, infra ja erilaiset rakennukset tarjoaisivat parhaat mahdolliset puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja tämä näkyy yrityksen päivittäisessä toiminnassa.

Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastatteluvaiheessa.

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!