chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099215

Kunnossapitoinsinööri (sähkö-automaatio), Stora Enso, Uimaharju

Stora Enso Oyj

Kiinnostaako sinua vastuullinen rooli, jossa pääset kehittymään ammattilaisena ainutlaatuisessa ympäristössä? Etsimme Stora Ensolle kunnossapitoinsinööriä Uimaharjulle Enocellin sellutehtaalle. Tässä tehtävässä vastaat tehtaan kuitulinjojen ja kuivauskoneiden kunnossapitotöiden suunnittelusta ja resursoinnista. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tai uusia haasteita kaipaava kokeneempi ammattilainen, tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on asenteesi ja osaamisesesi prosessiteollisuuden sähkö/automaatiolaitteiden parista. Lue alta lisää ja hae paikka heti, sillä etenemme heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Stora Enso Oyj

Sijainti: Joensuu

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑ ja puutuoteteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Stora Enso työllistää noin 21 000 henkilöä. Vuonna 2022 Stora Enson liikevaihto oli 11,7 miljardia euroa. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja kaikki työntekijät osallistuvat osaltaan turvallisen työympäristön luomiseen.

Kunnossapitoinsinöörinä huolehdit itsenäisesti sähkö-/automaatiotöiden suunnittelusta ja resurssoinnista sellutehtaan alueella. Vastuullasi on kuitulinjojen ja kuivauskoneiden sähkö-/automaatiotöiden johtaminen ja tehtäviisi kuuluu kunnossapidon työnkuorman ja kustannusten hallinta omalla vastuualueellasi. Vastaat niin käynninaikaisten- kuin vuosihuoltoseisokkien suunnittelusta. Tehtävä vaatii itsenäistä työskentelyotetta sekä paineensietokykyä. Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta, hieman kokemusta prosessiteollisuudesta ja osaamisesi pohjana on sähkö-/automaatioalan koulutus. Tehtävässä noudatetaan paperiteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Tarjoamme

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaisena mielenkiintoisessa työympäristössä
 • Erilaisia henkilöstö- ja hyvinvointietuja
 • Etenemismahdollisuuksia niin organisaation kuin konsernin sisällä
 • Pääset työssäsi näkemään konkreettisesti omien ideoiden toimivuuden ja kädenjälkesi

Työtehtävät

 • Sähkö-ja automaatiotöiden suunnittelu ja resursointi sellutehtaalla
 • Käynninaikaisten- ja vuosihuoltoseisokkien suunnittelu ja resursointi
 • Työkuorman ja kustannusten hallinta
 • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö/automaatioinsinööri)
 • Hieman aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden sähkölaitteiden parista, esimerkiksi kunnossapidon parista.
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen osaaminen
 • Ratkaisukeskeinen ja turvallisuuslähtöinen työskentelytapa

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen teollisuuden parissa työskentelystä sekä esimiestyöstä.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Oma-aloitteinen
 • Itsenäinen
 • Kehittymisorientoitunut
 • Yhteistyökykyinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Stora Enso Oyj

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑ ja puutuoteteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Stora Enso edistää muutosta kohti biopohjaista kiertotaloutta kolmella alueella, joilla meillä on suurin vaikutus ja mahdollisuudet: ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja kiertotalous. Vähähiilisillä ja kierrätettävillä puukuitupohjaisilla tuotteillamme autamme asiakkaitamme vastaamaan uusiutuvien ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään.

Työnantajana Stora Enso Oyj

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Antton Mönkäre tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099215

Hae työpaikkaa!