chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099633

Kustannuslaskija, LTR-Rakennus Oy, Kemi

LTR-Rakennus Oy

Etsimme urakkalaskijaa LTR-Rakenus Oy:lle Kemiin. Tässä tehtävässä toimit itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä, mutta saat tueksesi sitoutuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tehtävä edellyttää hyvää ymmärrystä työmaan toiminnasta, sekä urakkalaskennasta ja sopiikin esimerkiksi henkilölle, jolla on aiempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä. Lue tehtävästä lisää alta ja hae paikkaa jo tänään, etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: LTR-Rakennus Oy

Sijainti: Kemi

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Kustannuslaskijan tehtävässä vastaat urakkatarjousten laadinnasta. Itsenäisessä tehtävässä tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö! Arvostamme hyvää ja kattavaa tuntemusta työmaan toiminnasta, sekä ymmärrystä kustannuslaskennan lainalaisuuksista. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi vastaavan mestarin tehtävästä katsotaan tehtävässä eduksi. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteista asennetta, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Tulet myös työskentelemään yhteistyössä mm. alihankkijoiden kanssa ja arvostammekin hyviä vuorovaikutustaitojasi ja yhteistyötaitojasi. Työskentelet tehtävässä pääasiassa suomeksi, mutta tehtävässä tarvitaan myös sujuva kirjallinen englannin kielen taito.

Tulet toimimaan tehtävässä lähityössä Kemissä. Osittaisesta etätyöskentelystä on mahdollista keskustella.

Tarjoamme

 • Vakavaraisen yrityksen edut
 • Vakituisen työtehtävän
 • Sitoutuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön

Etsimme

 • Tehävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri
 • Aikaisempaa työkokemusta työnjohdosta, sekä hyvä ymmärrys työmaan toiminnasta
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
 • Hyvä suullinen ja sujuva kirjallinen englannin kielen taito
 • Hyvät viestintätaidot
 • B-ajokortti

Työntekijänä sinulla on:

 • Oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön
 • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa.

LTR-Rakennus Oy

LTR-Rakennus Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kustannustehokasta rakennuspalvelua kaikkialla Suomessa. LTR toteuttaa teollisuus-, toimitila- ja korjausrakentamisen lisäksi myös haastavia ja erikoisosaamista vaativia kohteita koko Suomessa. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa teollisuuslaitokset, julkinen sektori, pankit ja vakuutusyhtiöt sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Viime vuosina keskimääräinen liikevaihto on ollut noin 35 miljoonaa euroa ja palveluksessa on tällä hetkellä noin 100 rakennusalan ammattilaista.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Veera Salminen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099633

Hae työpaikkaa!