Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15096752

Laatuinsinööri, Hydman Oy, Tampere

Hydman Oy

Tärkeä kehitystyö Hydman Oy:llä keskeisessä roolissa, missä työn jälkesi helpottaa kollegoidesi työntekoa. Etsimme nyt asiakkaallemme Hydman Oy:lle Laatuinsinööriä toimimaan ISO 9001 standardin mukaisen laadunhallinnan parissa heidän tuotantolaitokselleen. Tehtävässä työskentelet Hydmanin laadunhallintajärjestelmän ja prosessien parissa sekä kehität aktiivisesti yrityksen laadunhallintaa. Mikäli olet yhteistyötaitoinen tiimipelaaja, joka nauttii käytännön tekemisestä, voit olla juuri etsimämme henkilö! Lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa mahdollisimman nopeasti.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Hydman Oy

Paikkakunta: Tampere

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kokoaikainen, 37.5 h/vk

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Hydman Oy:n laatuinsinöörinä pääset merkitykselliseen rooliin varmistamaan yrityksen hyrauliikkatuotteiden laatutasosta. Vastaat ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä sisäisten laatuprosessien kehittämisestä ja dokumentoinnista, sekä itse dokumentoinnin kehityksestä että visualisoinnista. Suoritat tehtävässä myös sisäisiä auditointeja aina niiden suunnittelusta raportointiin saakka. Viikoittaisella työpöydälläsi on myös reklamaatiokäsittelyjen hoitamista ja mahdollisia toimittaja-auditointeja. Teet tiivistä yhteistyötä niin tuotantopäällikön, suunnitteluhenkilöstön kuin toimittajienkin kanssa.

Kyseinen rooli mahdollistaa tekijälleen laajalti erilaisia työtehtäviä, miksi toivommekin haetulta henkilöltä kiinnostusta joustavaan toimenkuvaan, molempiin suuntiin.

Työtehtävät sisältävät:

 • ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän ylläpito ja kehitys
 • Siäisten laadunhallinan prosessien sekä dokumentoinnin kehitys
 • Prosessien kehityksen valvominen, edistäminen
 • Auditoinnit ja niihin liittyvä raportointi
 • Reklamaatiokäsittelyt

Tarjoamme

 • Kasvavan yrityksen yhteisöllisen työympäristön, missä työntekijöistä huolehditaan
 • Aidosti merkityksellisen työtehtävän, omalla tekemiselläsi autat parannat yrityksen toimintatapoja
 • Joustavan matalan hierarkian työyhteisön
 • Kehitysroolin kasvavan yrityksen keskiöstä -> pyrit tekemään muutosta!

Etsimme

 • Soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto
 • Aiempaa tietotaitoa sekä ISO 9001 standardin parissa toimimisesta että valmistavasta teollisuudesta
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Kehityshaluinen, haluat aktiivisesti löytää keinoja millä parantaa toimintatapoja
 • Oma-aloitteinen, pystyt toimimaan itsenäisessäkin roolissa
 • Yhteistyökykyinen sekä kommunikoiva, osaat ja uskallat tuoda näkemyksesi esille

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Hydman Oy

Hydman Oy on itsenäinen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka keskittyy vaativien räätälöityjen hydrauliikkaventtiililohkojen ja erikoisventtiilien suunnitteluun ja valmistukseen.

Hydman Oy on perustettu jo vuonna 2008 - vuodesta 2015 lähtien yhtiö on toiminut omissa, nykyaikaisissa tuotantotiloissaan. Suunnittelu, valmistus, kokoonpano ja testaus tehdään kaikki saman katon alla. Toimintamme ja tuotteemme heijastavat henkilöstömme pitkää kokemusta ja laajaa osaamista erilaisissa hydraulisissa sovelluksissa. Tuotannon ja toimintamme laatu noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmää ja on DNV:n sertifioima.

Asiakkaitamme ovat mobiili-, teollisuus-, offshore-, laivanrakennus- ja kaivoslaitteiden johtavat valmistajat. Vahvuutemme on kykymme tarjota asiakkaille avaimet käteen -palvelua suunnittelusta ja valmistuksesta kokoonpanoon ja testaukseen. Kaikki tehty saumattomasti saman katon alla.

Työnantajana Hydman Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!