My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103297

Laitesuunnittelija, Terramek, Tampere

Etsimme asiakkaallemme Terramek Oy:lle Solid Works-ohjelmiston hallitsevaa laitesuunnittelijaa Tampereelle. Terramek tarjoaa pohjarakentamispalveluita joita toteutetaan omalla laadukkaalla kalustolla. Suunnittelijana tehtäväsi on suunnitella ja muokata kalustoa eri kohteiden tarpeet huomioiden. Etsimme henkilöä jolla vahva Solid Works- osaaminen ja opintotaustaa konetekniikan tai koneistuksen parista, voit olla urasi alkuvaiheella, mutta tärkeää on että sinulla on aito halu kehittyä! Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman nopeasti.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Terramek Oy

Sijainti: Tampere

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Terramekin laitesuunnittelijana tehtävänäsi on muokata Terramekin omaa valmista kalustoa projektikohtaisesti ja kohteiden tarpeet huomioiden. Laadit laitekuvia ja esityksiä pääasiassa Solid Works-ohjelmistoa hyödyntäen. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tuen ja pääset kehittymään suunnittelijana. Työtä tehdään toimistollamme Tampereen keskustassa.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen roolin suunnittelijana laadukkaan porauskaluston parissa
 • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä ammatillisesti
 • Pienen tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen tehtävään

Työtehtävät

 • Laitesuunnittelu
 • Olemassa olevien laitekuvien muokkaus
 • Laitekuvien ja esitysten laatiminen

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. konetekniikka tai koneistus-puolelta
 • Sujuva englannin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito
 • Hyvä Solid Works-osaaminen

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Kehityshaluinen ja luotettava
 • Ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Terramek Oy

Terramek tarjoaa kustannustehokasta pohjanrakennuspalvelua erittäin monipuolisella ja tehokkaalle kalustolla. Meillä on porausalan kokemusta porapaalutuksesta jo yli 25 vuoden takaa. Teemme SSAB RD Porapaaluseinät, kaikenlaisia porapaalutuksia, kallio- ja muita erikoisporauksia kuten poraukset nestehuuhtelulla sekä tukiseiniä ja niiden ankkurointeja erittäin ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittamina. Kalustomme on kustannustehokasta ja kaikkiin paitsi matalan tilan kohteisiin sopivaa. Porauskalustomme on patentoitua ja viimeiset kehitystyön tuotteet ovat patenttihakemusasteella.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jutta Rouvinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa jutta.rouvinen@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103297

Hae työpaikkaa!