Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097810

Mekaniikkasuunnittelija, Sermatech Engineering, Ulvila

Sermatech Engineering Oy

ūüĆü Onko Sinusta kehitt√§m√§√§n innovatiisivia ratkaisuja teollisuuden eritarpeisiin? ūüĆü

Etsimme nyt asiakkaallemme, Sermatech Engineering Oy:lle, Ulvilaan, luovaa ja haasteista innostuvaa mekaniikkasuunnittelijaa. Kiinnostaako sinua täysin uusien tuotantolaitteiden suunnittelu? Jos vastasit kyllä, olet ehkä juuri se osaaja, jota etsimme. Lue lisää ja hae paikkaa heti!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Sermatech Engineering Oy

Paikkakunta: Satakunta

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, kokoaikainen ja vakituinen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Sermatech Engineering Oy:n mekaniikkasuunnittelijana päivät ovat vaihtelevia ja pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Tehtävässä pääset suunnittelemaan erikoiskoneita ja laitteita alusta alkaen. Parhaiten tehtävässä menestyykin idearikas, työkokemusta omaava, itsevarma suunnittelija, joka haluaa haastaa itseään.

Sermatech Engineeringillä on mukava työilmapiiri, jossa kaikkia arvostetaan ja autetaan tarpeen mukaan. Kahvitauoille ja lounaalle löytyy aina seuraa. Heillä on myös liukuva työaika, joka antaa joustoa työn ja vapaa-ajan sovittamiseen. Alun jälkeen on mahdollista tehdä töitä myös osittain etänä.

Työtehtävät

  • Erikoiskoneiden ja laitteiden mekaniikkasuunnittelu

Etsimme

  • Sujuva suomen kielitaito ja hyv√§ englannin kielitaito
  • Hyv√§ mekaniikkasuunnittelu osaaminen
  • Sujuva Solidwork tai Creo ohjelmiston osaaminen

Tietämys laajemmin mekaniikkasuunnittelusta on eduksi. Esim. Lujuuslaskenta, moottorikäyttöjen, laakereiden, hydrauliikan ja pneumatiikan ymmärrys.

Menestyäksesi roolissa olet:

  • Yhteisty√∂kykyinen
  • Luova
  • Toimeentarttuva

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Sermatech Engineering Oy

Sermatech Engineering Oy on kotimainen automaation ja robotiikan asiantuntija vuodesta 1976. Tarjoamme mekaniikka- ja sähkösuunnittelua, valmistus- ja asennuspalveluita sekä erikoiskoneita ja -laitteita. Pääkonttorimme on Ulvilassa, lähellä Porin keskustaa, ja meillä on toimipisteet Raumalla ja Raisiossa.

Vuosikymmenien kokemuksemme takaa luotettavuuden myös haasteellisissa projekteissa, minkä vuoksi asiakkaamme valitsevat meidät toistuvasti. Noudatamme DNV GL:n myöntämiä ISO 9001-, 14001- ja 45001-sertifikaatteja, jotka takaavat laadun, ympäristön sekä työturvallisuuden ja -terveyden.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!