chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097169

Myynnin tekninen tuki-insinööri, Delta Solutions Finland Oy, Vantaa

Delta Solutions Finland Oy

Onko ongelmanratkaisu vahvuutesi ja haluat tukea asiakkaita teknisten ongelmien ratkaisemisessa? Haemme kehittymishaluista tehoelektroniikan osaajaa myynnin teknisen tuki-insinöörin- rooliin Delta Solutions Finland Oy:lle. Tehtävässä toimit asiakkaiden teknisenä tukena optimaalisten virransyöttöratkaisujen määrittely- ja käyttöönottovaiheessa sekä tuotteiden elinkaaren aikana. Delta Solutions on auttanut asiakkaitaan löytämään parhaat tehoelektroniikan ratkaisut jo yli 50 vuoden ajan. Tämä on sinun mahdollisuutesi liittyä jännittävälle matkalle muuttuvalla toimialalla ja olla osa tulevaisuuden energiaratkaisuja! Lue lisää alta ja hae tehtävää mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Delta Solutions Finland Oy

Sijainti: Vantaa

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Delta Solutions tarjoaa innovatiivisia ja energiatehokkaita ratkaisuja asiakkailleen ja paremman huomisen puolesta. Delta Solutions toimii osana maailmanlaajuista tehoelektroniikkaratkaisujen toimittajaa, Delta Electronics Inc.-konsernia. Delta tarjoaa asiakkailleen alansa energiatehokkaimpia ratkaisuja, kuten tietoliikenteen virransyöttöjärjestelmiä ja -laitteita joiden hyötysuhde on yli 97 %.

Etsimme henkilöä toimimaan myynnin teknisenä tukena Telecom Power Solutions Finland -tiimissä. Valittu hakija on osa Delta Solutionin ICT - TPS -myyntitiimiä, ja hänellä on merkittävä rooli huippupalveluosaamisen tarjoamisessa asiakkaille sekä tiimin tukemisessa sisäisenä teknisenä asiantuntijana. Tärkeä osa tehtäväkenttää on osallistua asiakkaiden tuote- ja projektinhallintaan, tukemalla heitä parhaiden teknisten ratkaisujen määrittelyssä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Myynnin teknisenä tuki-insinöörinä olet vastuussa myös myynnin jälkeisestä asiakastyytyväisyydestä sekä myytyjen tuotteiden käytön sujuvuudesta. Lähimpinä kollegoina sinulle toimii Suomen myyntitiimi, johon kuuluu kuusi henkilöä. Työ sisältää myös hieman matkustamista Suomessa ja Euroopassa.

Delta Solutions tarjoaa sinulle

 • Sinusta välitetään aidosti työntekijänä: Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kouluttautua.
 • Hyvät työsuhde-edut, mm. liikunta- ja lounasetu sekä motivoiva bonusjärjestelmä.
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa tehdään töitä kansainvälisesti päivittäin.

Työtehtävät

 • Myynnin tuki erilaisissa tehtävissä. Esimerkiksi järjestelmänratkaisuiden tekninen määrittely, -arkkitehtuurin suunnittelu, -mitoitus ja -laskelmat asiakkaan vaatimusten, eritelmien perusteella.
 • Kaupallisten ehdotusten valmistelu (kustannus- ja ROI-laskelmat)
 • Asiakkaiden tilaus-toimitusprosessin hallinta ja koordinointi
 • Asiakkaiden tekninen tuki ja ongelmanratkaisuapu
 • Toimiminen linkkinä järjestelmä- / ratkaisusuunnittelun, tuotehallinnan ja laadun välillä, sekä tuotannon, myynnin ja asiakkaiden välillä

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähkövoimatekniikan tai tehoelektroniikan insinööri
 • Muutaman vuoden aiempi kokemus teleliikenteen- ja/tai IT-verkkojen infrastruktuurituotteista ja/tai ratkaisuista (pääasiassa 48VDC ja/tai 230/400VAC ICT-tuotteet/ratkaisut).
 • Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä sekä asiakkaiden teknisestä tukemisesta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Valmiutta matkustaa

Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Muutoskykyinen ja sopeutuvainen
 • Hyvät ongelmanratkaisutaidot omaava ja luovuuttaan hyödyntävä
 • Taitava vuorovaikuttaja ja hyvä ihmisten kanssa
 • Itsenäinen, kehittämishaluinen ja omatoiminen

Muuta tietoa

 • Aloitus: Mahdollisimman pian
 • Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
 • Sijainti: Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Delta Solutions Finland Oy

Delta Electronics on perustettu vuonna 1971 ja se on maailman johtava tehoelektroniikan- ja lämmönhallintaratkaisujen toimittaja, se tarjoaa monipuolisen valikoiman virransyöttöratkaisuja käytettäväksi teollisuuden eri käyttökohteissa. Delta Solutions kehittää ja markkinoi innovatiivisia räätälöityjä virransyöttölaitteita sekä älykkäitä ratkaisuja tele- ja tietoliikennealan asiakassovelluksiin.

Deltan missio on ”tarjota innovatiivisia, puhtaita ja energiatehokkaita ratkaisuja parempaa huomista varten”, keskittymällä kestävän kehityksen ja ympäristökysymysten ratkaisunhakuisuuteen. Energiankäytön optimointi sekä energian säästö tehoelektroniikkaa ja automaatiota hyödyntäen ovat Deltan ydinliiketoimintaa.

Työnantajana Delta Solutions Finland Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Antton Mönkäre tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15097169

Hae työpaikkaa!