My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104385

Myynti ja markkinointikoordinaattori, Mölnlycke Health Care Oy, Helsinki

Mölnlycke Health Care Oy

Etsimme kokoaikaiseen työsuhteeseen myynti- ja markkinointikoordinaattoria työskentelemään asiakasyrityksessämme Mölnlycke Health Care Oy. Tehtävässä pääset työskentelemään kattavasti myynnin ja markkinoinnin tukitehtävissä. Tehtävässä loistat oma-aloitteisella ja reippaalla asenteellasi, sekä hyvillä tiimityötaidoillasi.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Mölnlycke Health Care Oy

Sijainti: Helsinki

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vuoden 2024 loppuun asti

Aloitusajankohta: Elokuu 2024

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Myynti- ja markkinointikoordinaattorina tyypillisen työviikon aikana työskentelet neljä päivää myynnin ja markkinoinnin avustavissa tehtävissä ja yhden päivän viikosta toimistotehtävissä. Työlläsi takaat tiimin sujuvan työskentelyn myös kiiretilanteissa ja arvostammekin oma-aloitteisuuttasi, sekä haluasi tukea tiimin työtä omalla työpanoksellasi. Olet ehkäpä kerryttänyt jo työkokemusta näiden tehtävien parista tai omaksunut näppärät MS Office -taidot ja osaamista Adobe-ohjelmien parissa, sekä valmiuden näihin työtehtäviin opintojesi tai aikaisemman työkokemuksen kautta.

Työssä vaaditaan sujuvan suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito. Työpisteesi sijaitsee Pitäjänmäessä ja odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä paikan päällä vähintään kolmena päivänä viikossa. Muuten työtä voi tehdä myös etänä. Työ on määräaikainen vuoden 2024 loppuun asti.

Tarjoamme

 • Monipuolisen työnkuvan ja hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Loistavan mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta globaalissa yrityksessä
 • Toimiston hyvällä sijainnilla Helsingissä sekä osittaisen etätyömahdollisuuden

Työtehtävät

 • Myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät, kuten somepäivitykset, nettisivujen päivittämisen, PowerPoint-esitysten valmistelu, markkinointimateriaalin kääntäminen suomeksi sekä uutiskirjeiden valmistelu ja lähettäminen.
 • Toimiston avustavat tehtävät, kuten laskutusten, postitusten ja muiden avustavien toimistotehtävien, esimerkiksi toimiston tapahtumien järjestämisen parissa.

Etsimme

 • Koulutus: tehtävään soveltuva koulutus (esim. markkinointi)
 • Osaaminen: Valmius työskennellä myynnin ja markkinoinnin avustavien tehtävien parissa (esim. aiempi työkokemus tai opiskelun kautta kerrytetty osaaminen)
 • IT: Hyvät MS Office -taidot sekä Adobe-ohjelmien tunteminen
 • Kielitaito: Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Yhteistyökykyinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot
 • Oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn
 • Mukautuvainen ja joustava äkillisestikin muuttuvissa tilanteissa

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Mölnlycke Health Care Oy

Mölnlycke suunnittelee ja toimittaa terveydenhuollon ratkaisuja, jotka parantavat toimintaa sairaaloista koteihin asti. Mölnlycken ratkaisuja käytetään lähes 100 maassa ja yrityksellä on toimintaa niistä yli 40:ssä.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jasmi Kähkönen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104385

Hae työpaikkaa!