Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097548

Myyntipäällikkö, Delta Solutions Finland Oy, Vantaa

Delta Solutions (Finland) Oy

Oletko tehoelektroniikan osaaja, joka etsii uusia haasteita myynnin parissa? Tai oletko mahdollisesti myynnin osaaja, joka etsii uusia haasteita tehoelektroniikan parista? Etsimme Delta Solutions Finland Oy:lle myyntipäällikköä toimimaan Suomen ja Baltian alueella. Delta Solutions on auttanut asiakkaitaan löytämään parhaat varmennetun virransyötön ratkaisut jo yli 50 vuoden ajan. Tämä on sinun mahdollisuutesi liittyä jännittävälle matkalle muuttuvalla toimialalla ja olla osana tulevaisuuden ICT-toimialan energiaratkaisuja! Lue lisää alta ja hae tehtävää mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Delta Solutions (Finland) Oy

Paikkakunta: Uusimaa

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Delta Solutions toimii osana maailmanlaajuista tehoelektroniikkaratkaisujen toimittajaa, Delta Electronics Inc.-konsernia. Delta tarjoaa asiakkailleen alansa innovatiivisimpia ja energiatehokkaimpia ratkaisuja, kuten tietoliikenteen virransyöttöjärjestelmät ja –laitteet,joiden hyötysuhde on yli 97 %

Etsimämme myyntipäällikkö toimii tärkeänä osana Telecom Power Solutions Finland -tiimissä. Roolissa Tele- ja Tietoliikenne-operaattoreiden varmennettujen tehonsyöttöratkaisujen myynnistä ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kehittämisestä sekä ylläpidosta Suomen ja Baltian alueella. Delta on toimialallaan markkinajohtaja ja rooli painottuu niin nykyisten asiakassuhteiden ylläpitoon kuin uusasiakashankintaankin. Toimit tehtävässä tiiviisti yhteistyössä myynnin tuki-insinöörin kanssa ja varmistatte yhdessä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Työn sisältöä voidaan myös muokata hieman valittavan kandidaatin taustan ja osaamisen perusteella. Rooli sisältää matkustamista Suomessa sekä ulkomailla.

Delta Solutions tarjoaa sinulle

 • Sinusta välitetään aidosti työntekijänä: Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kouluttautua.
 • Hyvät työsuhde-edut, mm. liikunta- ja lounasetu sekä motivoiva bonusjärjestelmä.
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa tehdään töitä kansainvälisesti päivittäin.

Työtehtävät

 • Tele- ja Tietoliikenne-operaattoreiden varmennetut tehonsyöttöratkaisut-liiketoiminnan edistäminen, markkinointi ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden hallinta valitulla markkina-alueella (Suomi & Baltia).
 • Kaupallisten tarjousten sekä teknisten ratkaisuehdotusten valmistelu (kustannus- ja ROI-laskelmat), tarjouspyyntöjen hallinta ja sopimusten tekeminen.
 • Asiakastyytyväisyyden varmistaminen.
 • Toimiminen linkkinä asiakkaiden, myynnin tuki-insinöörien, järjestelmä- / ratkaisusuunnittelun, tuotehallinnon, laadun ja operatiivisen toiminnan välillä.

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähkövoimatekniikan tai tehoelektroniikan insinööri
 • Kokemusta teknisestä myynnistä vastaavalta toimialalta tai muuta työkokemusta Teleliikenteen- ja/tai IT-verkkojen infrastruktuurituotteista ja ratkaisuista (pääasiassa 48VDC ja 230/400VAC ICT-teollisuuden tuotteet).
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Valmiutta matkustaa

Aiempi myynnin kokemus, ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Asiakaskeskeinen ja liiketoimintalähtöinen
 • Hyvät ongelmanratkaisutaidot omaava ja luovuuttaan hyödyntävä
 • Taitava vuorovaikuttaja ja hyvä ihmisten kanssa
 • Järjestelmällinen, määrätietoinen ja omatoiminen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Delta Solutions (Finland) Oy

Delta Electronics on perustettu vuonna 1971 ja se on maailman johtava tehoelektroniikan- ja lämmönhallintaratkaisujen toimittaja, se tarjoaa monipuolisen valikoiman virransyöttöratkaisuja käytettäväksi teollisuuden eri käyttökohteissa. Delta Solutions kehittää ja markkinoi innovatiivisia räätälöityjä virransyöttölaitteita sekä älykkäitä ratkaisuja tele- ja tietoliikennealan asiakassovelluksiin. Deltan missio on ”tarjota innovatiivisia, puhtaita ja energiatehokkaita ratkaisuja parempaa huomista varten”, keskittymällä kestävän kehityksen ja ympäristökysymysten ratkaisunhakuisuuteen. Energiankäytön optimointi sekä energian säästö tehoelektroniikkaa ja automaatiota hyödyntäen ovat Deltan ydinliiketoimintaa.

Työnantajana Delta Solutions (Finland) Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!