My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102391

Opinnäytetyöntekijä, Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia Oy

Oletko teknisen alan korkeakouluopiskelija, ja etsit toimeksiantajaa opinnäytetyöllesi? Tässä sellainen olisi! Etsimme asiakkaallemme Äänekosken Energialle opinnäytetyöntekijää vesihuoltopalveluihin. Onnistuneen tutkimuksen tekeminen edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja valmiutta liikkua vesihuoltoverkoston alueella. Haethan paikkaa jo tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa heti!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Äänekosken Energia Oy

Sijainti: Äänekoski

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, 4kk määräaikaisuus

Aloitusajankohta: 1.5.2024

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Opinnäytetyön tutkimusaiheena on hulevesien pääsy viemäriverkostoon. Tutkimus tehdään kenttätyönä, eli se sisältää laajaa liikkumista vesihuoltoverkoston alueella. Tutkimuksiin kuuluu esimerkiksi kaivojen paikantaminen sekä savukokeiden tekeminen. Raportin kirjoittaminen tapahtuu Äänekosken Energian toimistolla, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Opinnäytetyösi tulee olemaan osana laajaa ja pitkäaikaista tutkimusta, joten mikäli teet työsi hyvin ja onnistuneesti, voi sinulle avautua tutkimuspaikka myös tulevina kesinä.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen opinnäytetyötoimeksiannon
 • Tiiviin ja kannustavan työyhteisön
 • Aidosti merkityksellisen tutkimusaiheen

Työtehtävät

 • Opinnäytetyön tekeminen, josta noin 80% kenttätyötä ja 20% raportin kirjoittamista

Etsimme

 • Soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa (esim. yhdyskunta-, energia- tai ympäristötekniikka)
 • Erinomaisia kirjallisia suomen kielen taitoja
 • B-ajokorttia sekä omaa autoa, koska kentällä liikutaan paljon
 • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta

Arvostamme, jos sinulla on

 • Ymmärrystä vesihuollosta
 • Osaamista verkkokarttajärjestelmästä
 • Hyvät yhteistyötaidot

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia on Äänekosken kaupungin omistama energiayhtiö, joka vastaa Äänekosken kaupungin ja lähiseudun energia- ja vesihuollosta. Vesiliiketoiminnan toiminta-alue käsittää Äänekosken, Suolahden, Sumiaisten ja Konginkankaan taajamat. Rakennamme ja ylläpidämme vesi- ja viemäriverkoston runkolinjaa sekä huolehdimme paikallisen juomaveden laadusta. Yhtiö pitää yllä ja saneeraa vesi- ja viemäriverkostoa toimialueellaan.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Laura Käräjämies tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa laura.karajamies@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102391

Hae työpaikkaa!