My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102076

Osa-aikainen Avustuskoordinaattori, Falck Global Assistance, Vantaa

Falck Global Assistance Oy

Maailmanluokan palvelun tarjoaminen matkahätä- ja neuvontapalvelujen parissa. Jos tämä tuntuu haasteelta, jonka haluat ottaa vastaan, tämä on oikea työrooli sinulle! Yhdessä omistautuneen tiimin kanssa palvelet asiakkaita, jotka tarvitsevat apua ulkomailla oleskelunsa aikana. Etsimme sinua, joka olet nopea ongelmanratkaisija ja tarjoat ensiluokkaista palvelua jokaisessa tilanteessa. Haethan jo tänään, sillä etenemme välittömästi soveltuvien henkilöiden kanssa!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Falck Global Assistance Oy

Sijainti: Vantaa

Ala: Asiakaspalvelu

Työsuhteen tyyppi: Osa-aika, osa-aikainen (joustava tuntimäärä 15-20h/vko).

Aloitusajankohta: Maalis-huhtikuu 2024

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Falck Global Assistance tarjoaa matkahätä- ja neuvontapalveluja ulkomailla matkustaville ja asuville suomalaisille. Roolissa olet ensimmäinen kontakti asiakkaisiin ja tarjoat ensiluokkaista tukea heille tilanteessa kuin tilanteessa. On tärkeää, että olet reagoiva ja joustava, sillä kohtaamasi tapaukset voivat vaihdella suuresti. Etsimme nyt osaksi tiimiä motivoitunutta ja energistä työntekijää auttamaan asiakkaita matkojen aikana ympäri maailmaa. Odotamme sinun herättävän luottamusta ja saavan asiakkaat tuntemaan olonsa turvalliseksi kanssasi. Kun haaste ilmenee, löydät ratkaisun ja suunnitelet, miten edetä tilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoat ensiluokkaista palvelua asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Työtä on myös mahdollista tehdä osittain etänä, mutta myös toimistolla työskentely on viikottaista. Työ painottuu vahvasti iltoihin ja viikonloppuihin, sekä halutessasi yövuoroihin, tehtävä soveltuu siis erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden ohelle! Työvuorojen pituudet sovitaan joustavasti tilanteeseesi sopivaksi.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työnkuvan, jossa kehität ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitojasi joka päivä.
 • Hyvät toimistotilat kansainvälisessä ympäristössä lentokentän läheisyydessä.
 • Mahdollisuus myös työskennellä osittain etänä. Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät

 • Esimerkiksi tapaturmasta tai matkasairaudesta kärsivän asiakkaan palvelu ja auttaminen puhelimitse.
 • Avunpyyntöjen kirjaus, edistäminen ja eteenpäin koordinointi.

Etsimme

 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai monipuolisesta koordinaattorin työstä.
 • Aiempi työkokemus puhelintyöstä on suureksi eduksi työtehtävässä menestymisessä.
 • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muiden pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.
 • Sinulla on hyvät IT-taidot, kirjaat asioita nopeasti ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Työntekijänä olet:
 • Mukautuva ja joustava.
 • Palveluhenkinen.
 • Hyvät kommunikointitaidot omaava. Muita tietoja:
 • Aloitus: maalis-huhtikuussa 2024
 • Kesto: toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen työsopimus Academic Workin konsulttina.
 • Tuntimäärä: joustava tilanteesi mukaan 15-20h/vko
 • Työajat: ilta-, viikonloppu- ja yövuoroja tilanteesi mukaan.
 • Sijainti: toimisto Vantaalla ja osittainen etätyömahdollisuus
 • Yhteystiedot: tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (krs02@academicwork.fi). Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Falck Global Assistance Oy

Falck Global Assistance on tarjonnut yli 10 vuoden ajan hätäapua terveydellisiin ongelmiin sekä evakuointi- ja turvallisuuspalveluita organisaatioille, jotka pyrkivät täyttämään huolenpitovelvoitteensa. Teemme matkariskien hallinnasta helppoa tarjoamalla yhden yhteyspisteen kaikkiin hätätilanteisiin. 24/7 palvelumme ovat aina saatavilla lääketieteellistä apua, evakuointeja, turvallisuus- ja riskineuvontaa, kotiutuksia, kriisineuvontaa, korvausten käsittelyä ja hallintopalveluja tarvitseville maailmanlaajuisesti. Lue lisää täältä.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Lotta Tiainen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102076

Hae työpaikkaa!