Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15097718

Ostoassistentti

Etsimme nyt ostoassistenttia osa-aikaiseen tehtävään! Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kasvavassa teknologiayrityksessä ja pääset kasvattamaan ammattitaitoasi osana kansainvälistä työyhteisöä. Mikäli sinulla on jo hieman työkokemusta ostotehtävien parista, olet oppimishaluinen etkä pelkää tarkkuutta vaativaa työtä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään. Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Paikkakunta: Helsinki

Ala: Talous / Juridiikka / Hankinta

Työsuhteen tyyppi: Osa-aika, toistaiseksi voimassa oleva, 15 h/vk

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Tässä ostoassistentin tehtävässä työnkuvaasi kuuluu mm. ostotilausten käsittely ERP:ssä, tietojen ylläpito, tilausten seuranta, sekä tarvittavat yhteydenotot niihin liittyen. Lisäksi tehtävääsi kuuluu muut avustavat tehtävät, kuten tarjouskyselyt, tietojen muokkaus järjestelmässä, sekä yhteydenpito toimittajiin. Toivomme, että sinulta löytyy hieman aiempaa työkokemusta vastaavista ostotehtävistä, mutta työkokemustasi enemmän arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista asennettasi, sekä hyviä priorisointitaitojasi. Lisäksi pärjäät tarkkuutta vaativassa tehtävässä ja haluat varmistaa laadukkaan työnjäljen kiireellisissäkin tilanteissa. Pääset osaksi kansainvälistä työyhteisöä, jossa hyvä ja luotettava ilmapiiri on tärkeässä asemassa; arvostammekin hyviä yhteistyötaitojasi ja haluasi tuoda oma panoksesi työyhteisön viihtyvyyteen! Yhteydenpito toimittajiin tapahtuu sekä suomeksi että englanniksi ja sujuvat taidot molemmissa kielissä ovat tehtävässä vaatimuksena.

Tehtävä on osa-aikainen, 15 h/vk. Työpisteesi sijaitsee Pitäjänmäessä, mutta perehdytyksen jälkeen tarjoamme myös joustavan etätyömahdollisuuden.

Tarjoamme

 • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä
 • ammattitaitoisen tiimin tuen
 • joustavan etätyömahdollisuuden perehdytyksen jälkeen

Työtehtävät

 • Tilausten edistäminen ERP:ssä ja tietojen päivittäminen
 • Tilausten seuranta ja niihin liittyvät yhteydenotot
 • Tuotetietojen ylläpito
 • Muut avustavat ostotehtävät

Etsimme

 • Vähintään muutaman kuukauden työkokemus vastaavista ostotehtävistä
 • Tehtävään soveltuva kaupallinen tai teknillinen koulutus (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi)
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Aktiivinen ja reipas työskentelyote, sekä halu kehittää omaa osaamista

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Oma-aloitteinen ja aktiivinen
 • Tarkka ja huolellinen
 • Hyvä priorisoimaan

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

Asiakkaamme on nopeasti ja kannattavasti kasvava suomalainen teknologiayritys, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Hae työpaikkaa!