My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102630

Pääkirjanpitäjä, JM Suomi

JM Suomi Oy on osa JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia asuntojen rakentajia ja asuinalueiden kehittäjiä. JM:n toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. JM tarjoaa ensimmäisenä Suomessa Joutsenmerkittyjä kerrostalokoteja omistusasumiseen. Tule osaksi JM Suomen menestyksekästä kasvutarinaa vastaamaan monipuolisista kirjanpitoprosesseista!

Hae tästä

Sijainti: Espoo

Ala: Talous / Juridiikka / Hankinta

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Pääkirjanpitäjänä toimit keskeisessä roolissa JM Suomen kirjanpitoprosessien sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisessa. Pääset hyppäämään mielenkiintoiseen ja vastuulliseen rooliin, jossa voit sekä kehittää yrityksen toimintaa että kehittyä ammatillisesti!

Vastuullasi ovat muun muassa rakennusprojekteihin liittyvät monipuoliset kirjanpitoon kuuluvat tehtävät, osallistuminen konserniraportointiin, tilinpäätökseen ja veroilmoituksen laadintaan. Lisäksi vastaat paikallisen tilinpäätöksen valmistelusta, tase-erittelyiden ylläpidosta sekä viranomaisilmoituksista. Toimit avainasemassa arvonlisäverotukseen liittyvissä asioissa ja pääset syventymään rakennusalan erityispiirteisiin sekä arvonlisäverotukseen liittyviin haasteisiin.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa varmistaen prosessien sujuvuuden ja osallistuen aktiivisesti taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Lisäksi ylläpidät prosessiohjeistusta ja osallistut järjestelmän päivitysprojektiin. Halutessasi voit syventää osaamistasi erilaisissa arvonlisäverotukseen liittyvissä projekteissa.

Vastuullasi on:

 • Kirjanpitoprosessien hallinta: Vastaat yrityksen kirjanpitoprosessien sujuvuudesta ja tehokkuudesta. Tähän kuuluu kuukausi- ja vuositilinpäätösten valmistelu sekä rakennusprojekteihin liittyvien muistiotositteiden kirjaukset sekä erilaiset jaksotukset ja täsmäytykset.
 • Tilinpäätökset ja viranomaisilmoitukset: Osallistuminen konserniraportointiin, tilinpäätökseen ja veroilmoituksen laatimiseen. Vastuu paikallisen tilinpäätöksen laatimisesta ja tase-erittelyjen ylläpitämisestä.
 • Arvonlisäverotukseen liittyvät asiat: Toimit keskeisessä roolissa arvonlisäverotukseen liittyvissä asioissa.
 • Prosessien ja ohjeistusten kehittäminen: Osallistut aktiivisesti taloushallinnon prosessien kehittämiseen ja ohjeistusten laatimiseen. Pyrit jatkuvasti parantamaan toimintatapoja ja tehostamaan taloushallinnon prosesseja.
 • Osallistuminen SAP-järjestelmän päivitysprojektiin: Toimit asiantuntijana ja neuvonantajana järjestelmän käytössä sekä teet yhteistyötä sidosryhmien kanssa mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutustaustaa
 • Useamman vuoden kokemusta pääkirjanpitäjän tehtävistä, mieluiten rakennusalalta
 • Syvällistä ja monipuolista ymmärrystä Suomen kirjanpitolainsäädännöstä, verotuksesta ja viranomaisraportointia koskevista määräyksistä
 • Näyttöä tilinpäätösten laadinnasta ja arvonlisäverotukseen liittyvästä osaamisesta
 • Vahvaa SAP-järjestelmien tuntemusta ja kykyä hyödyntää niitä tehokkaasti
 • Analyyttistä ajattelutapaa ja erinomaista ongelmanratkaisukykyä, erityisesti pääkirjanpidon kompleksisissa tilanteissa
 • Joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin
 • Erinomaisia viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja

Rekrytointiprosessimme

Kiinnostuitko? Tässä prosessissa JM Suomi työskentelee yhdessä Winona Finlandin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä konsulttiimme: Emma Eira, sähköposti: emma.eira@winonagroup.com, +358 50 4708761. Odotamme hakemustasi! Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja ilmoitus voi sulkeutua ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Emma Eira tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa emma.eira@winonagroup.com Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102630

Hae tästä