chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099543

Paineastian käytönvalvoja, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari

UPM-Kymmene Oyj

Etsimme asiakkaallemme UPM:lle paineastian käytönvalvojaa vastaamaan painelaiteturvallisuudesta ja tehtaan tuotannon ylläpitämisestä UPM:n sellutehtaalla Pietarsaaressa. Tässä roolissa keskeisenä työtehtävänäsi on vastata kemikaalien talteenoton sekä energiakäytön ja tuotannon tehokkuudesta. Tulet myös osallistumaan kehitystehtäviin yhdessä muun organisaation ja tiimisi kanssa. Mikäli omaat järjestelmällisen työotteen, hyvät kommunikointitaidot sekä ratkaisukeskeisen asenteen, tehtävä voi olla juuri sinua varten! Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: UPM-Kymmene Oyj

Sijainti: Pietarsaari

Ala: Manufacturing

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Paineastian käytönvalvojana vastaat painelaiteturvallisuudesta ja tehtaan tuotannon ylläpitämisestä. Vastaat kemikaalien talteenoton sekä energiakäytön ja tuotannon tehokkuudesta. Olet vastuussa myös talteenottolinjan ja energiatuotannon prosessikehityksestä, kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Teet yhteistyötä myös UPM:n energiaorganisaation kanssa. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen muodostaa osan työtehtävistäsi ja toimit tiiviissä yhteistyössä käyttö- ja kunnossapidon kanssa varmistaaksesi linjan tehokkaan ja häiriöttömän toiminnan.

Mitä UPM tarjoaa sinulle:

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Työtehtävät

  • Painelaiteturvallisuudesta vastaaminen ja tehtaan tuotannon ylläpito
  • Talteenoton ja tuotannon tehokkuudesta vastaaminen
  • Kehitystehtävät
  • Sidosryhmäyhteistyö

Etsimme

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (insinööri/ DI tai ylikonemestari) ja lain mukainen (Asetus kattilalaitosten käytön valvojien pätevyyksistä) pätevyys toimia paineastian käytönvalvojana tai edellytykset hankkia vuoden aikana pätevyys kattilalaitoksen vastuulliseksi käytönvalvojaksi.

Kokemus sellutehtaan talteenottolinjasta tai energiatuotannosta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, hyviä ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työtä tehdään suomen kielellä, hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteena on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikalla. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

UPM-Kymmene Oyj

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tuotantomme koostuu viidestä tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja kaksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 2 000 henkilöä.

Vuosituotantokapasiteettimme on 5,8 miljoonaa tonnia sellua. Olemme osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi Sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tehtaan kapasiteetti on 800 000 tonnia vuodessa. Havu- ja koivusellusta jalostetaan tarra-, erikois- ja pehmopapereita sekä kartonkia. Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta. Sellutehtaalla työskentelee n. 250 henkilöä.

Työnantajana UPM-Kymmene Oyj

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099543

Hae työpaikkaa!