Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15096530

Palkanlaskija, Aallon Jyväskylä Oy

Aallon Jyväskylä Oy

Etsimme nyt asiakkaallemme Aallon Jyväskylä Oy:lle palkanlaskijaa vahvistamaan palkanlaskennan tiimiä. Päätoimipiste sijaitsee Jyväskylässä, mutta työtehtävien suorittaminen onnistuu myös täysin etänä. Tehtävässä pääset osaksi mukavaa ja lämminhenkistä tiimiä, jossa tukea on aina tarjolla. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Aallon Jyväskylä Oy

Paikkakunta: Jyväskylä

Ala: Talous / Juridiikka / Hankinta

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Kokoaikainen ja vakituinen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Tässä asiantuntijaroolissa pääset vastaamaan Aallon Jyväskylän asiakkaiden palkkahallinnon tehtävistä. Pääset tekemään monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti palkkahallintoon ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Työ on itsenäistä, mutta pienessä tiimissä on mukava, lämminhenkinen ja avoin työilmapiiri. Työssä menestyy tarkka, oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen henkilö, jolla on jo kokemusta palkkahallinnon tehtävistä sekä mahdollisesti osaamista myös kirjanpidon parista. Eduksi katsomme erityisesti rakennus- ja kiinteistöalan TES- tuntemuksen.

Tarjoamme

 • Laajat etätyömahdollisuudet
 • Joustavat työajat
 • Hyvät koulutusmahdollisuudet
 • Perehdytyksen tehtävääsi, joko paikanpäällä tai täysin etänä
 • Kattavat työterveyspalvelut sekä muut työsuhde edut

Työtehtävät

 • Palkanlaskenta ja siihen liittyvät raportoinnit ja viranomaisilmoitukset
 • Monikanavainen asiakaspalvelu
 • Työehtosopimusten tulkinta

Etsimme

 • Aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä ja prosesseista
 • Työtehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi tai merkonomi)
 • Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito
 • Kokemusta Procountor, Netvisor, Mepco ja/tai JD ohjelmistoista
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta

Lisäksi arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja sekä rakennus- ja kiinteistöalan työehtosopimusten osaamista

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Aallon Jyväskylä Oy

Aallon Jyväskylä Oy:n erityisosaamista ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöiden, rakennusliikkeiden ja kiinteistösijoitusyhtiöiden taloushallintoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet. Toimistomme sijaitsevat neljällä eri paikkakunnalla (Jyväskylä, Saarijärvi, Pihtipudas, Pyhäsalmi) ja lisäksi tarjoamme työntekijöillemme etätyömahdollisuuksia. Työllistämme tällä hetkellä noin 75 henkilöä ja haluamme kasvaa edelleen.

Aallon Jyväskylä on osa Aallon Groupia, joka on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Meitä on valtakunnallisesti noin 350 henkeä viidessä alueyhtiössä. Aallon Groupin toiminnan juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallintopalvelun historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen ja vaalittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskeisin tekijä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.

Olemme olleet mukana luomassa kotimaisen taloushallintoalan käytäntöjä ja kuulumme myös nykyään teknisessä ja ammatillisessa kehityksessä alan edelläkävijöihin. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme vuodesta toiseen saaneet huippuarvioita henkilökuntamme asiantuntemuksesta ja ystävällisestä palvelusta.

Työnantajana Aallon Jyväskylä Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Hae työpaikkaa!