My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101577

Project Manager, Siemens, Espoo

Siemens Osakeyhtiö

Haemme Siemensille sähkönjakelujärjestelmien osaajaa Electrification & Automation yksikköön, joka toimittaa keski- ja pienjännitepuolen sekä sähköverkon suojausautomaation laitteita ja järjestelmiä. Jos sinulla on kokemusta sähkönjakeluverkon ratkaisuista, haluamme kuulla sinusta lisää!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Siemens Osakeyhtiö

Sijainti: Espoo

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, vakituinen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Siemensin Electrification & Automation -yksikkö toimittaa asiakkaille Suomen ja Baltian alueella tuotteita ja palveluita, jotka kattavat koko energia-arvoketjun tuotevalikoimaa sisältäen fyysisiä ja digitaalisia tekniikoita, tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla rakennetaan tulevaisuuden sähkönjakelua. Siemens tarjoaa asiakkailleen keski- ja pienjännitealueen jakelujärjestelmiä ja on mukana kehittämässä ratkaisuja asiakkaiden projekteihin mm. teollisuuteen, jakeluverkkoinfrastruktuuriin sekä voimalaitos, tuuli- ja aurinkovoimakohteisiin, joiden kautta mahdollistetaan energian siirto ja jakelu älykkäitä sähköverkkoja hyödyntäen.

Projektipäällikön tehtävässä huolehdit projektin koordinoinnista ja toimituksista asiakkaalle. Seuraat kustannuksia ja aikatauluja sekä raportoit projektin edistymisestä koko projektin keston ajan. Osallistut aliurakoitsijoiden ja ostojen kilpailutukseen ja olet aktiivisesti yhteydessä projektin eri sidosryhmien kanssa. Tekniset asiantuntijat, kaupallinen projektipäällikkö ja sertifioitu projektinhallintaohjelma PM@Siemens tukevat sinua tehtävässäsi.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoiset projektit, joissa olet mukana toimittamassa alan tuoreinta teknologiaa. Siemens kehittää uusilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla yhdessä asiakkaiden kanssa sähkönjakelun infrastruktuurin energiatehokkuutta ja toimitusvarmuutta.
  • Joustavan hybridityön
  • Kattavan perehdytyksen ja huippuosaajien tiimin

Etsimme

  • Tekninen koulutustausta, esim. AMK sähkö- tai automaatioinsinööri
  • Aiempaa kokemusta projektivastuusta sähkönjakelupuolen tehtävissä sekä keski- tai pienjännitejärjestelmistä
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja kyky toimia kansainvälisessä organisaatiossa prosessien mukaan
  • Hyvät kommunikointi- ja esitystaidot, organisointikyky ja tarkka työote
  • Sinulla on paineensietokykyä ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn
  • Tässä työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sinulta edellytetään jonkin verran matkustusvalmiutta

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Siemens Osakeyhtiö

Siemensin toimintaa ohjaavat vastuullisuus, huippuosaaminen ja innovatiivisuus. Meillä pääset rakentamaan kestävää tulevaisuutta. Uskomme, että avoin ja hyväksyvä työkulttuuri auttaa meitä menestymään ja osaajia viihtymään.

Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Teollisuuden liiketoimintayksikössä olemme mukana uudistamassa suomalaista teollisuutta erityisesti digitalisaation kautta. Joustavia energiaratkaisuja tarvitaan energiamuutoksen haasteiden ratkaisemiseksi. Siemens tuottaa palveluita ja teknologisia ratkaisuja energian optimointiin ja käyttöön sekä teollisuudelle että kiinteistöille.

Siemens on yksi maailman kansainvälisimmistä yrityksistä, sillä toimimme yli 200 maassa. Meillä on yli 300 000 työkaveria ympäri maailmaa, mikä muodostaa loistavan verkoston innovaatioiden kehittämiselle ja luo myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

Työnantajana Siemens Osakeyhtiö

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Heidi Olkkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101577

Hae työpaikkaa!