My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104645

Projekti-insinööri, Solid Water Oy, Ilmajoki

Haluatko olla osa innovatiivista tiimiä, joka kehittää maailmanluokan vedenkäsittelyratkaisuja? Etsimme nyt määrätietoista projekti-insinööriä asiakkaallemme Solid Water Oy:lle. Tässä roolissa pääset tekemään vastuullisia työtehtäviä ja varmistamaan, että asiakkaiden projektit valmistuvat ajallaan ja onnistuneesti. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Solid water oy

Sijainti: Ilmajoki

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Projekti-insinöörinä Solid Water Oy:llä vastaat projektinhallinnasta varmistaen tilausten toteutumisen tavoitteiden mukaisesti. Perehdytyksen jälkeen hallinnoit projekteja alusta loppuun, osallistut hinnoitteluprosessiin ja tarjousten laatimiseen sekä kehität kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme. Teet tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa ja toimit sidosryhmien kanssa. Tulet osallistumaan työmaapalavereihin ja toimit yhteistyössä tuotannon kanssa. Tehtäviisi kuuluu tarjouslaskenta, ostotuotteiden hankinta, hintaneuvottelut ja uusien kontaktien luominen toimittajien kanssa. Lisäksi osallistut neuvotteluihin asiakkaiden ja toimittajien kanssa, varmistat tarjousten tarkkuuden ja huolehdit projektien aikataulun, budjetin ja sopimuksen mukaisesta toteutumisesta. Työpaikkasi sijaitsee Ilmajoella ja työ sisältää matkustuspäiviä asiakastapaamisiin ja projektikohtaisiin laitoskäynteihin.

Tarjoamme

 • Joustavan hybridityömallin
 • Mahdollisuuden työskennellä kokeneiden ammattilaisten tiimissä
 • Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja saada vastuuta
 • Mahdollisuuden olla mukana vedenkäsittelyalan kehityksessä ja innovaatioissa
 • Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka toimittaa laitteitaan globaalisti

Etsimme

 • Soveltuvaa insinöörikoulutusta
 • Aiempaa kokemusta projektinhallinnasta
 • Ajokortti
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Hyvä englannin kielen taito
 • Prosessikuvien ja teknisten dokumenttien lukutaitoa
 • AutoCAD-osaamista
 • Jämäkkää otetta aikataulutuksessa ja tilauksien hallinnassa
 • Määrätietoista ja yhteistyökykyistä persoonaa, joka pysyy aikatauluissa

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Solid water oy

Solid Water Oy on veden- ja jätevedenkäsittelylaitteiden laitevalmistaja ja vesihuoltoalan urakoitsija, joka edustaa korkealuokkaista suomalaista cleantech-osaamista. Vuodesta 2011 lähtien olemme toimineet Ilmajoen tuotantotiloissa, jossa toteutetaan myös tuotteiden suunnittelu ja valmistus. Tarjoamme asiakkaillemme laitetoimituksia, prosessiratkaisuja, huoltoja ja varaosia. Asiakkaamme koostuvat teollisuuden ja kunnallisen puolen toimijoista. Henkilökuntamme monipuolinen ammattitaito ja pitkä kokemus tuottavat innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja sekä laitteita jäte- ja puhdasveden käsittelyyn.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Vilma Tanskanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104645

Hae työpaikkaa!