chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099369

Projektikehityksen asiantuntija, Stara (Helsingin kaupunki), Helsinki

Stara

Haluatko päästä vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen talouden ja tiedonhallinnan projektien parissa? Tule tekemään Stadista entistä parempi paikka asua! Haemme Helsingin kaupungin liikelaitokselle Staralle projektikehityksen asiantuntijaa työskentelemään tiedonhallinnan ja siihen liittyvien prosessien kehitysprojektien parissa. Tehtävässä pääset kehittymään tiedon analysoinnissa ja projektien hallinnassa. Lue alta lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Stara

Sijainti: Helsinki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Haemme projektikehityksen asiantuntijaa Staralle työskentelemään ympäristöhoidon osastolle Ilmalaan. Staran ympäristönhoidon osasto pitää huolta Helsingin kaupunkiluonnosta maalla, merellä ja metsissä. Työntekijät hoitavat kaupunkimetsiä, niittyjä ja muita luonnonmukaisia alueita pitkällä kokemuksella. Staran vastuulla on myös rantavesien ja sisäsaariston puhtaanapito sekä puutarhapalvelut. Tehtävä sijoittuu tuotannon tuki -yksikköön, jonka tehtävänä on tukea johtoa ja tuotantoa palveluiden kehittämisessä. Tule pitämään huolta Stadista!

Tehtäviisi kuuluvat palvelutuotannon ja sen vaiheiden kokonaisvaltainen kehittäminen ja kehitystoimenpide-ehdotusten valmistelu. Keskityt erityisesti tiedonhallintaan ja siihen liittyvien prosessien kehittämiseen. Tavoitteenasi on kehittää tiedon analysointia ja hyödyntämistä yhteistyössä osaston työntekijöiden kanssa. Tuet osaston palvelutuotantoa seuraavista näkökulmista: talous, hankinnat, toiminto-, kustannus- ja tarjouslaskenta sekä digitalisaation ja teknologian hyödyntäminen. Johdat koko osastoa koskevia projekteja suunnittelusta toteutukseen. Huomioit valmistelussa tuotannon tarpeet, kustannukset ja hyödyt, johdon tahtotilan, budjetin ja eri yhteistyötahot. Tässä tehtävässä aiempaa kokemustasi tärkeämpää on asenteesi, halusi kehittyä ja osaamisesi datan parista.

Stara tarjoaa sinulle

 • Liukuvan työajan, lounas- ja puhelinedun sekä joustavan etätyömahdollisuuden
 • Staralla pääset lisäksi hyödyntämään kaikkia Helsingin kaupungin monipuolisia ja rahanarvoisia henkilöstöetuuksia.
 • Urakehitysmahdollisuuksia niin roolin sisällä kuin roolista toiseen. Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Stara tukee henkilöstön osaamista uran kaikissa vaiheissa. Stara on koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.
 • Tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkka on: 3582,25 €/kk
 • 36h 15min/vko työaika

Työtehtävät

 • Tuet osaston palvelutuotantoa seuraavista näkökulmista: talous, hankinnat, toiminto-, kustannus- ja tarjouslaskenta sekä digitalisaation ja teknologian hyödyntäminen.
 • Johdat koko osastoa koskevia projekteja suunnittelusta toteutukseen
 • Toimit päivittäin datan ja talouden seurannan parissa ja kehität niiden prosesseja
 • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi kaupallinen, tuotantotalous, tai muu soveltuva koulutus)
 • Osaamista datan käsittelystä ja sisäisen laskennan parista
 • SAP ja Power BI tuntemusta (tai vastaavien järjestelmien)
 • Erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen osaaminen

Kokemus toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmien hyödyntämisestä prosessien tehostamisessa katsotaan eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Yhteistyötaitoinen
 • Innovatiivinen
 • Järjestelmällinen
 • Kehitysorientoitunut

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Stara

Me olemme Stara, Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos. Tuotamme kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja Helsingin ja helsinkiläisten tarpeisiin. Tarjoamme kaiken, mitä toimivaan kaupunkiin kuuluu. Perustehtävämme lisäksi tulemme apuun nopeaa reagointia vaativissa monialaisissa varautumisen ja valmiuden tehtävissä. Olemme Helsingin ja helsinkiläisten luottokumppani ja jatkuvuuden turvaaja.

Työnantajana Stara

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Antton Mönkäre tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099369

Hae työpaikkaa!