My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104240

Projektityöntekijä Warehouse & Deliver-tiimiin, Walki Oy

Walki Oy

Haluaisitko liittyä kansainväliseen projektitiimiin kestävät arvot omaavaan yritykseen? Etsimme nyt projektityöntekijää liittymään Walki Oy:n Warehouse & Deliver-tiimiin osaksi ERP-järjestelmän uudistusprojektia. Tässä roolissa pääset pelaamaan ratkaisevaa osaa Walkin uuden varastonhallintaohjelmiston testaus- ja toteutusvaiheessa. Voit olla edelleen opiskelija, urasi alkuvaiheessa tai sinulla voi jo olla kokemusta; tärkeintä on innokkuus oppia! Lue lisää ja hae tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa välittömästi.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Walki Oy

Sijainti: Valkeakoski, Tampere, Pietarsaari, Espoo

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen 31.1.2025 saakka

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Projektityöntekijkänä Warehouse & Deliver -tiimissä tulet työskentelemään Walkin uuden varastonhallintajärjestelmän parissa osana ERP-uudistusprojektia. Työsi Walkilla alkaa uuden ohjelmiston kaikkien näkökohtien oppimisella, jotta myöhemmin voit opettaa varaston työntekijöille ohjelmiston tehokasta käyttöä. Osallistut myös työntekijöiden kouluttamiseen uusiin prosesseihin ja työskentelytapoihin liittyen. Työskentelet tiiviisti yhdessä muun projektitiimin kanssa, ja apu ja tuki tulee aina olemaan ulottuvillasi.

Ensimmäisen toteutusvaiheen jälkeen toimit käyttäjätukena Walkin Valkeakosken ja Pietarsaaren tehtailla ja raportoit kaikki järjestelmän ongelmat sekä parannustarpeet. Voit tehdä työtä etänä, mutta odotamme sinulta matkustusvalmiutta erityisesti Suomen sisällä, mahdollisesti myös Euroopassa.

Järjestelmä on rakennettu D365-alustalle, joten arvostamme aiempaa ymmärrystä Microsoft Dynamicsista, mutta tämä ei ole vaatimus työhön valituksi tulemiselle.

Tarjoamme

 • Loistavan tilaisuuden kasvaa ERP-asiantuntijana ja päästä osaksi suuren kokoluokan järjestelmäuudistusprojektia
 • Kansainvälisen työympäristön mielenkiintoisella alalla
 • Mahdollisuuden matkustaa ja työskennellä eri tehtailla Suomessa, mahdollisesti myös Euroopassa
 • Tilaisuuden kehittää osaamistasi tuotanto- ja varastoympäristöistä

Työtehtävät

 • Uuden varastonhallintajärjestelmän perusteellinen opiskelu
 • Järjestelmän testaaminen ja ongelmien dokumentointi
 • Varaston työntekijöiden opastaminen järjestelmän käytössä sekä uusissa prosesseissa
 • Käyttäjätuki järjestelmälle
 • Osallistuminen järjestelmän käyttöönottoon ja parannusvaiheeseen

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (ei tarvitse olla vielä valmistunut)
 • Aikaisempaa kokemusta logistiikasta, varastotyöstä tai tuotannosta
 • Ymmärrystä ERP-järjestelmistä aiemman kokemuksen kautta
 • Hyvät kommunikaatio- ja ongelmanratkaisutaidot
 • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva asenne työhön
 • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, englannin kielen taito hyvällä tasolla

Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Walki Oy

Walki Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kestäviin pakkausmateriaaleihin ja -ratkaisuihin sekä teknisiin laminaatteihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman pakkausmateriaaleja eri teollisuudenaloille, kuten elintarvikkeisiin, lääkkeisiin, rakennusteollisuuteen ja maatalouteen.

Walki on erityisen tunnettu kehittyneistä ja innovatiivisista pakkausratkaisuistaan, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä. He pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia materiaaleja ja teknologioita vähentääkseen ympäristövaikutuksia ja parantaakseen tuotteidensa suorituskykyä.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa, ja sillä on useita tuotantolaitoksia eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Suomi, Saksa, Puola ja Kiina. Walki työllistää satoja ihmisiä ja palvelee asiakkaita ympäri maailmaa.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Ella-Juulia Ora tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104240

Hae työpaikkaa!