My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15100477

Prosessisuunnittelija, Sweco Finland Oy, Kajaani

Sweco Finland Oy

Haluatko päästä osaksi yhteen hiileen puhaltavaa huippuporukkaa, jonka vastuulla on monipuoliset ja vaihtuvat suunnitteluprojektit? Asiakasyrityksemme Sweco Finland Oy, yksi Euroopan johtavista rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijoista etsii nyt tiimiinsä Kajaaniin uutta motivoitunutta ja oppimiskykyistä prosessisuunnittelijaa. Olet sitten jo kokenut konkari tai hieman kokemusta kerryttänyt tulevaisuuden ammattilainen, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi heti!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Sweco Finland Oy

Sijainti: Kajaani

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, Toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Roolissasi tulet työskentelemään vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa prosessisuunnittelun parissa Kajaanin yksikössä. Hankkeet joiden parissa pääset työskentelemään projektiryhmäsi kanssa voivat liittyä esimerkiksi akku- ja energiateollisuuteen sekä bio- ja kiertotalouteen. Sinua on vastassa joustava ja matalahierarkinen työyhteisö, jossa tuetaan jokaisen yksilön kehittymistä läpi työsuhteen. Etätyöskentely onnistuu satunnaisesti, mutta toivomme, että työskentelet useampana päivänä viikosta Kajaanin toimistolla.

Tämä rooli sopii jo pidemmän uran prosessisuunnittelun parissa luoneelle tai juuri esimerkiksi valmistuneelle, sillä tehtävät ovat muokattavissa taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme

 • Haasteellisen ja vaihtelevan tehtäväkentän isossa organisaatiossa
 • Erinomaisen työilmapiirin
 • Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja uraa uurtaviin hankkeisiin, joiden pariin ei muualla pääse!
 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tiimin tuen

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. esim. AMK/DI insinööri, Kemian-, energiatekniikka)
 • Hieman aikaisempaa kokemusta prosessisuunnittelusta
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Sinnikäs ja toimeentarttuva
 • Vastuunottohaluinen
 • Kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyvät vuorovaikutustaidot omaava

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Sweco Finland Oy

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 18 500 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Emmi Lindfors tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15100477

Hae työpaikkaa!